Holograma pentru Abundenta completa

Misiunea.

Dragi prieteni suntem Consiliul celor 9. Dorim sa va aratam un alt mod de a pune în aplicare Manifestarea in realitate a hologramei pentru abundenta completa.

Se numeste Energia Filantropica, cand inlocuiti structura starii banilor cu energia inimii si veti oferi fara a astepta ceva in schimb.

In acest fel puteti crea si proiecta o noua completa  cronologie a realitatilor pentru tine, bazate pe schimbul de a darui, pentru ca iubesti cu adevarat si respecti acea persoana.

Pentru a vedea aceasta realitate din abundenta pura trebuie sa fie vibratia de ea in orice moment, astfel incat sa poti cristaliza aceasta cronologie a realitatii. Pentru ca realitatea este o imagine in oglinda a vibratiilor dumneavoastra de ganduri, fapte si emotii. Deci, asta vedeti. Asta face parte din existenta ta Cuantica structurala.

Pentru a face Energia Filantropica trebuie  tranzitie in forma schimbului de bani si de a incepe pentru a da toate cunostintele gratuit.

Stim ca asta suna prea mult pentru voi cand nu vedeti sisteme monetare si o societate utopica completa, fara sa fii din aceasta vibratie de Herti.

Stim ca suna  prea mult pentru tine. Dar acum pastreaza aceeasta vibratie si proiecteaza aceasta frecventa de Herti in holograma ta pentru ca acesta sa devina o probabilitate de realitate pentru tine.

Suntem un exemplu pur al acestei societati abundente. Tot ceea ce este de la noi pentru voi este fară asteptari in orice forma. Singurul lucru pe care il dorim pentru tine este de a devi cel mai bun pentru tine si sa ajungi la potentialul maxim in orice moment. Pentru ca sunteti familia noastra si va iubim cu adevarat.

Asa ca lasati-l sa fie. Invatati-va sa fiti doar în serviciul altora. Fii adevarata pasiune a iubirii pentru altii  fara sfarsit. Pentru ca nu sunteti epuizati. Pentru a crede că sunt epuizati este o iluzie. Ai fost conditionati sa crezi ca, si  pentru a da, va trebui sa iei ceva in schimb de la acea persoana.

Dar adevarul este ca veti primi intotdeauna tot ceea ce ai nevoie, daca nu de la persoana respectiva, apoi dintr-o alta forma in realitatea voastra holograma.Atunci cand proiectati vibratia de Herti, a da, doar atunci structura Cuantica a particulei lui Dumnezeu, se manifesta inapoi la tine si tot ceea ce ai nevoie mimeaza acea vibratie. Este o lege Cuantica.

Niciodata nu sunt epuizate vibratiile. Sunteti un Creator de energie infinita. Puteti manifesta probabilitati infinite de abundenta. Adevaratul schimb este prin inima. Aceasta este adevărata vibratie a sufletului esenta particulei lui Dumnezeu. Fii acea esenta. Fii iubirea.Gaseste-o, se simte.

Si noi va promitem ca veti obtine realitatile din abundenta dincolo de întelegerea ta. Acesta este cu adevarat miracolul. Tu esti miracolul. Sunteti sursa si Creatorul existentei tale.

Asa sa fie. Simtiti-l sa-l vedeti. Fii dragoste.

Deci, aceasta este energie pura Filantropica, deoarece este dat din forma de inima, fara conditie pentru schimbul platformei monetare. Creati o noua cronologie bazata pe darurile voastre pure din inima. Lasati oamenii sa aleaga in cazul in care doresc sa ajute si in ce mod si forma.

Deci, ai fi miscarea. Ai fi  energie de inima pura si poti proiecta si esenta ta in noua dvs. holograma tot timpul. Pentru ca esti Creatorul. Si acest lucru este modul in care va crea efectul de unda si sa fie realitatea cronologica abundenta pura. Iubirea este raspunsul.

Iubirea este miscarea. Din dragoste este esenta a tot ceea ce este in prezent. Ca inima da energie este pura, deoarece este proiectia sursei lui Dumnezeu insusi. Nu există nici o conditie, nici o dualitate si nu este densitate de Herti. Manifestarea este bucuria pura a sursei lui Dumnezeu.

Societatile cu o constiinta mai inalta se bazeaza pe platforma filantropica de energie.

Dragi prieteni aceasta este o noua existenta, o noua realitate calendar pentru noi, pe care o putem crea. Trebuie doar să-l punem in aplicare, daca alegem sa facem acest lucru. Si aici este noua propozitie vibrationala, care transporta frecventele de Herti ale inimii.

Va rugam sa o folositi in orice moment  doarcand va ajuta reciproc forma inimii. Acesta forma va patrunde in constiinta si se va cristaliza, in noua dvs. cronologie a hologramei dimensionale.

Sa se stie din inima mea, a ta.Te Iubesc.

 

 
Consiliul celor Nouă și Letorians

www.marinajacobi.com

comentariile sunt inchise