Jurnal stiintific 2: Rasaduri cu canepa

Utilizarea tehnologiei GA.N.S. in cultura de canepa medicinala

Subiectul
Institutul Spatial al Fundatiei Keshe a pus la dispozitie cunoasterea tehnologiei spatiale cu aplicatii in domeniul Agriculturii, unde se mentioneaza cresterea productivitatii rapide si sanatoase a culturilor si cresterea numarului de proteine a plantelor fara folosirea pesticidelor.
Compania Alcosbioprod.ro a pus la dispozitie Asociatiei Stiintifice Plasma Romania in luna Mai 2021 in scop experimental sere de 1.600 mp pe care erau cultivate plante de canepa medicinala (Cannabis Sativa L) din semintele soiurilor Kompolti, Carmagnolla, Eletta Campana la care am inceput aplicarea tehnologiei spatiale Keshe GA.N.S. in domeniul Agriculturii.
Proiectul experimental este realizat de Barbu Constantin din partea Asociatiei Stiintifice Plasma Romania si ing. Mihai Domsa din partea Alcosbioprod.ro in perioada 13 mai 2021 – 1 septembrie 2021.
Semintele de canepa medicinala sunt hibridizate si certificate de producatorul Alcosbioprod.ro.
Experimentul nr. 2 se refera la insamantarea si cresterea plantelor de canepa medicinala in rasaduri care apoi au fost mutate in pamantul din sera pe o suprafata de 400mp.

Metoda de lucru:
Din data de 13 Mai 2021 au fost folosite in diferite etape GA.N.S.-urile CO2, ZNO, CuO, CH3 si mix de apa plasmatica GA.N.S. in diferite concentratii pentru a se pune in evidenta fluxul infinit plasmatic.

La inceputul lunii iunie 2021 inainte de plantarea rasadurilor in pamantul din sera a fost tratat prin pulverizare cu mix apa plasmatica GANS CO2-ZnO cu atomizorul.

In luna iunie 2021 au fost insamantate in ghivece pentru rasaduri semintele de canepa medicinala si au inceput sa fie hranite cu apa plasmatica mix GA.N.S. CO2-ZnO. Plantele au fost mutate la sfarsitul lunii iunie 2021 din ghivecele pentru rasaduri in pamantul din sera.

Aplicare experimentala:
In data de 13 Mai 2021 am urmat o procedura de echilibrare a apei din izvorul natural din care se colecteaza apa care este depozitata in rezervoarele din plastic de 1.000 litri.
Au fost introduse in bazinul de colectare a apei 4 sticle de plastic cu mix GA.N.S. CO2 (20%)- ZnO (30%)-CuO (50%), cu aproximativ 20 ml de GA.N.S. -uri in fiecare recipient in care am adaugat si frunze de canepa medicinala dupa care le am umplut cu apa din izvor.

A fost introdus 1 litru de mix GA.N.S. CO2-ZNO in rezervorul de plastic de 1.000 litri, iar apa plasmatica GA.N.S. CO2-ZNO din rezervor a fost folosita de 2 ori pe saptamana pentru a fi hranita cultura de canepa medicinala prin sistem picatura in sera partial acoperita cu prelata.

In 12 iulie 2021 plantele au inceput sa fie hranite cu apa plasmatica mix GANS CO2 (10%)-ZnO (60%)-CH3 (30%).

Rezultate:
Conform datelor provenite de la ing. Mihai Domsa si Andrei Apetrei producator, cresterea plantelor este intre 30%-40% mai rapida decat in mod normal.
Cantitatea de floare de canepa medicinala este cu 15% mai mare in comparatie cu specificatiile producatorului alcosbioprod.ro.
Conform analizelor realizate la laboratorul certificat ISO din Austria, se observa crestere cu 30% mai mare a valorilor la Terpene, 10% crestere mai mare la nivelul de cannabinoizi si nivelul THC este de 0,067 limita maxima admisa fiind in Romania de 0,2.

Observatii:
Datorita cresterii de 2 ori mai rapida a semintelor din rasaduri decat in mod normal conform specificatiilor producatorului alcosbioprod.ro, plantele au fost mutate intr o sera partial acoperita cu folie de plastic transparenta.
Astfel din cauza temperaturilor ridicate 20% dintre plante au suferit de arsuri solare si nu sau mai putut dezvolta.
In 18 octombrie 2021 in perioada culesului recoltei plantele afectate de exploziile solare au reusit sa isi dezvolte tulpina, frunze si seminte sanatoase, iar inaltimea medie nu depaseste 25 cm.
Plantele in procesul de crestere au fost taiate de 2 ori, iar media nivelului de crestere in inaltime a fost de 1,5 metri.
In luna octombrie 2021 au avut loc 2 saptamani de ploi abundente iar la culesul florilor au putut fi observate inceputuri de flori cu mucegai la 5% din recolta.
Nu au fost intalnite probleme cu daunatorii in perioada experimentului.
Producatorul se declara multumit de experiment, deoarece costurile de productie sunt scazute, recolta isi mareste volumul si rezultatele analizelor de laborator sunt excelente.

Referinte:
Carti:
Ordinea Universala a crearii Materiilor;
Structura Luminii;
Originea Universului;

Linkuri:
https://keshe.foundation/
https://spaceship.institute/
https://kfssi.org/
https://en.kfwiki.org/wiki/KF_Wiki

Multumim omului de stiinta iranian doctor inginer eminent specialist in fizica nucleara Mehran Tavakoli Keshe pentru cunoasterea oferita omenirii.

comentariile sunt inchise