Jurnal stiintific 1: Cresterea plantelor de canepa

Utilizarea tehnologiei GA.N.S. in cultura de canepa medicinala.

Subiectul
Institutul Spatial al Fundatiei Keshe a pus la dispozitie cunoasterea tehnologiei spatiale cu aplicatii in domeniul Agriculturii, unde se mentioneaza cresterea productivitatii rapide si sanatoase a culturilor si cresterea numarului de proteine a plantelor fara folosirea pesticidelor.
Compania Alcosbioprod.ro a pus la dispozitie Asociatiei Stiintifice Plasma Romania in luna Mai 2021 in scop experimental sere de 1.600 mp pe care erau cultivate plante de canepa medicinala (Cannabis Sativa L) din semintele soiurilor Kompolti, Carmagnolla si la care am inceput aplicarea tehnologiei spatiale Keshe GA.N.S. in domeniul Agriculturii.

Proiectul experimental este realizat de Barbu Constantin din partea Asociatiei Stiintifice Plasma Romania si ing. Mihai Domsa din partea Alcosbioprod.ro in perioada 13 mai 2021 – 1 septembrie 2021.

Semintele de canepa medicinala sunt hibridizate si certificate de producatorul Alcosbioprod.ro.

Experimentul nr. 1 se refera la cresterea plantelor de canepa medicinala care erau plantate si aveau o crestere aproximativa de 15-20 cm in sera pe o suprafata de 400 mp, inainte de aplicarea tehnologiei G.A.N.S.

Metoda de lucru:
Din 13 Mai 2021 au fost folosite in diferite etape GA.N.S.-urile si mix de plasma lichida de CO2, ZNO, CuO, CH3 in diferite concentratii pentru a se pune in evidenta fluxul infinit plasmatic.

Aplicare experimentala:
In 13 Mai 2021 am urmat o procedura de echilibrare a apei din izvorul natural din care se colecteaza apa care este depozitata in rezervoarele din plastic de 1.000 litri.
Au fost introduse in bazinul de colectare a apei 4 sticle de plastic de 2 litri cu mix GA.N.S. CO2 (20%), ZnO (40%), CuO (40%), cu aproximativ 20 ml de GA.N.S.-uri in fiecare recipient in care am adaugat si frunze de canepa medicinala dupa care le-am umplut cu apa din izvor.

La acceasi data a fost introdus 1 litru de mix GA.N.S. CO2 (50%)-ZnO (50%) in rezervorul de plastic de 1.000 litri, iar apa plasmatica GA.N.S. din rezervor a fost folosita de 2 ori pe saptamana pentru a fi hranita cultura de canepa medicinala din sera prin sistemul picatura.

In data de 9 Iulie 2021 a fost aplicat 200 ml mix GA.N.S. CO2 (20%), ZnO (30%), CH3 (50%) in atomizorul de 14 litri, care au fost folositi prin pulverizare pe exteriorul serelor.
La aceeasi data au fost montate in exteriorul serei la nivelul pamantului 6 sticle de plastic de 2 litri cu 10 ml de mix GA.N.S. CO2 (20%), ZnO (30%), CH3 (50%) si apa de izvor care au fost pozitionate pe lateralul serelor.

In interiorul serei am introdus 5 sticle de plastic de 5 litri cu mix GA.N.S. CO2 (10%)-ZNO (60%)-CH3 (30%), apa de izvor si frunze de canepa medicinala.
La interior am ales sa pozitionam in centru un recipient, iar in cele 4 colturi cate un recipient.

In paralel sau montat pe lateral si pe acoperisul exterior al serei la diferite inaltimi, 10 de sticle de plastic de 2 litri cu apa plasmatica mix GA.N.S. CO2 (50%)-ZNO (50%).

In data de 12 iulie 2021 a fost introdus intr-un bazin de 1.000 litrii, aproximativ 1 litru de mix GA.N.S. CO2-ZNO si 150 ml GANS CH3, pentru ca plantele sa fie hranite cu mixul de apa plasmatica GA.N.S. CO2-ZNO-CH3 prin sistemul picatura.

Rezultate:
Conform datelor provenite de la ing. Mihai Domsa si Andrei Apetrei producator, cresterea plantelor este intre 20%-30% mai rapida decat in mod normal.
Cantitatea de floare de canepa medicinala este cu 20% mai mare in comparatie cu specificatiile producatorului alcosbioprod.ro.
Conform analizelor realizate la laboratorul ifhaonline.org certificat ISO din Austria, se observa crestere cu 30% mai mare a valorilor la Terpene, 10% crestere mai mare la nivelul de cannabinoizi si nivelul THC este de 0,067 limita maxima admisa fiind in Romania de 0,2.

Observatii:
Datorita dezvoltarii rapide ing. Mihai Domsa a hotarat sa opreasca in luna iulie 2021 pentru 2 saptamani hranirea cu mix apa plasmatica GA.N.S. prin sistemul picatura, deoarece risca ca plantele sa depaseasca structura solarului cu inaltimea de 4,20m.
Din 13 Mai 2021 pana 15 iulie 2021 aveam o crestere de 20% mai rapida la plantele din sera plasmatica.
In 15 iulie 2021 cele mai dezvoltate plante aveau dimensiunea maxima de 2,45 metri, culoarea lor este de verde crud si nu au fost intalnite probleme in cresterea lor in aceasta perioada, iar in 1 septembrie 2021 dimensiunea celor mai dezvoltate plante era de 4,40m.
Nu au fost intalnite probleme in cresterea plantelor din cauza daunatorilor.
Recolta de canabis medicinal din sere a inceput sa fie colectata incepand cu data de 18 octombrie 2021.
Producatorul Alcosbioprod.ro se declara multumit de rezultatele tehnologiei Keshe GA.N.S. deoarece costurile de productie sunt scazute, recolta isi mareste volumul si rezultatele analizelor de laborator sunt excelente.

Referinte:
Carti:
Ordinea Universala a crearii Materiilor;
Structura Luminii;
Originea Universului;

Linkuri:
https://keshe.foundation/
https://spaceship.institute/
https://kfssi.org/
https://en.kfwiki.org/wiki/KF_Wiki

Multumim omului de stiinta iranian doctor inginer eminent specialist in fizica nucleara Mehran Tavakoli Keshe pentru cunoasterea oferita omenirii.

comentariile sunt inchise