Jurnal stiintific 3: Cultura exterioara de canepa

Utilizarea tehnologiei GA.N.S. in cultura canepa medicinala

Subiectul
Institutul Spatial al Fundatiei Keshe a pus la dispozitie cunostintele de tehnologie spatiala cu aplicatii in domeniul Agriculturii, care mentioneaza cresterea productivitatii rapide si sanatoase a culturilor si cresterea numarului de proteine ​​vegetale fara utilizarea pesticidelor.
Compania Alcosbioprod.ro a pus la dispozitia Asociatiei Stiintifice Plasma Romania in mai 2021 in scop experimental 200 mp cultura exterioara in care au fost cultivate plante de canepa medicinala (Cannabis Sativa L) din semintele din soiul Eletta Campana si unde am inceput aplicarea tehnologiei Keshe GA.N.S. in domeniul Agriculturii.
Proiectul experimental este realizat de Barbu Constantin din partea Asociatiei Stiintifice Plasma Romania si ing. Mihai Domsa din partea Alcosbioprod.ro in perioada 13 mai 2021 – 1 septembrie 2021.
Semintele de canepa medicinala sunt hibridizate si certificate de producatorul Alcosbioprod.ro.
Experimentul nr. 3 se refera la cresterea plantelor de canepa medicinala care au fost plantate pe teren agricol neacoperit pe o suprafata de 200 mp si care au avut o crestere aproximativa de 10-15 cm, inainte de aplicarea tehnologiei GA.N.S.

Metoda de lucru:
Din data de 13 mai 2021, am folosit mix de apa plasmatica GA.N.S. CO2, ZNO, CuO, CH3 in diferite concentratii care au fost utilizate in diferite etape de crestere pentru a evidentia fluxul infinit de plasma.

Aplicarea experimentala:
1 litru de amestec GA.N.S. CO2-ZNO a fost introdus in rezervorul de plastic de 1.000 de litri, iar apa cu mix plasma GA.N.S. din rezervor a fost folosita de doua ori pe saptamana pentru a hrani cultura exterioara prin pulverizare cu atomizorul de 14 litri.

Rezultat
Pe 22 august 2021, plantele de canepa sativa au fost recoltate din exterior pentru extractia CBD.
Potrivit datelor producatorului Mihai Domsa si Andrei Apetrei, cantitatea de canepa medicinala recoltata este mai mult decat dubla si creste mai repede decat in ​​mod normal conform specificatiilor producatorului.

 

Remarci
Dimensiunea maxima a plantelor a fost de aproximativ 3 metri.
Nu au fost intalnite probleme cu daunatorii in cresterea plantelor.

Referinte:
Carti:
Ordinea Universala a crearii Materiilor;
Structura Luminii;
Originea Universului;

Linkuri:
https://keshe.foundation/
https://spaceship.institute/
https://kfssi.org/
https://en.kfwiki.org/wiki/KF_Wiki

Multumim omului de stiinta iranian doctor inginer eminent specialist in fizica nucleara Mehran Tavakoli Keshe pentru cunoasterea oferita omenirii.

comentariile sunt inchise