Interactiuni biofotnice asupra energiei electrice

Testimonial din 7.12.2016 de la doamna M.L.R. din Bucuresti, membra a grupului de studii Plasma Romania.

,,SUCCES AMPLIFICAT CUANTIC !!!

Interfata digitala de la frigider era stricata si, in timp ce faceam experiente cu un capacitor Cuantic-Biofotonic pus pe un pahar, pt. a observa inghetarea diferita a campurilor, am observat ca s-a remediat problema electronica. Pana atunci, avertizarea electronica se schimba la secunda, sarea de la o avertizare la alta, acum s-a stabilizat si merge corect.

SAL RACHELE, intr-o sesiune individuala, mi-a facut recomandarea de a situa in mijlocul Dispozitivului ,,Q’’ acea INTENTIE POZITIVA, pe care Dispozitivul ,,Q’’ sa o amplifice la nivel Cuantic. La MUNCA’’

 

Testimonial din 15.12.2016 de la doamna I.G. din grupul de studii Plasma Brasov.

,,Am realizat un dispozitiv ,,Q’’Biofotonic medel 6 Organic la atelierul teoretic si practic din luna decembrie de la Bran, si cand am ajuns acasa am testat reducerea de energie electrica impreuna cu fiul meu care este electrician.

Testele au aratat o reducere a consumului cu 50% a consumatorului, un calorifer electric. Am si o unitate Magravs realizare personala, am putut sa observ ca dispozitivul ,,Q’’ are o reducere mai mare decat unitatea Magravs care a fost conditionata.Momentan dispozitivul ,,Q’’ il folosesc doar pentru meditatii, el nu se mai afla dupa acest test conectat la retea’’

 

Testimonial de grup realizat in 3.06.2016 in Bucuresti in cadrul evenimentului public organizat de grupul de studii Plasma Romania.

La Palatul Universului in luna iunie 2016 am invitat persoanele interesate de rezultatele cercetarii noastre, sa fie prezente la testarea dispozitivului inteligent ,,Q’’ 24, standardizat, realizat de o membra a grupului nostru.

Testarea a avut loc timp de o ora, cu ajutorul unui contoar monofazic independent si a unui consumator de 100w (Lampa).

Dupa testare a putut fi consemnat rezultatul de cei prezenti la eveniment de reducere cu 75% a energiei electrice.

link public event https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.642216429259307&type=3

 

Testimonial din 9.09.2016, realizat de doamna R.B din Bucuresti, membra a grupului de studii Plasma Romania.

,,Un dispozitiv ,,Q’’ 6 creat in laboratorul grupului nostru de studii a fost donat unei familii din Bucuresti in vara anului 2016, care a locuit la et. 8 al unui bloc din cartierul Berceni.

Reducerea consumului de energie electrica este doar unul din beneficiile pe care aceasta tehnologie Biofotonica le manifesta si care au fost dovedite.

Fata de consumatorii de anul trecut, familia a achizitionat in acest an o centrala de apartament si un aparat de aer conditionat, iar factura de anul trecut fata de factura din acest an cand acesti consumatori au fost trecuti prin dispozitiv, reiese in factura ca ele NU au functionat in aceasta vara. Aceasta a fost marturia pe care membrii familiei au putut sa o ofere atunci cand au pus cele 2 facturi fata in fata.

Mentionez ca in timpul functionarii dispozitivul a fost ,,udat” din greseala cu lichid (cafea) fara a avea efect distructiv asupra inteligentului dispozitiv ,,Q’’6.’’

Mentionam ca toti membrii familiei care au luat parte la acest experiment, au reusit sa isi imbunatateasca starea de sanatate prin tehniciile de activare/meditatie care le au fost recomandate la predarea dispozitivului ,,Q’’6. Mai mult la scurt timp dupa ce experimentul a fost inchis, toata familia a reusit sa isi schimbe planul de viata si au parasit tara, iar facturile nu au putut fi fotografiate pentru a face dovada clara a reducerii de energie.

 

Testimonial din 2016 de la Barbu Constantin, membru al grupului de studii Plasma Romania.

,,Am reusit sa testez in perioada Iunie – Octombrie si sa certific pe factura reducerea de energie electrica cu ajutorul unui dispozitiv inteligent Biofotonic ,,Q’’ 24 standardizat in care au intrat consumatori de 2.500 w. (laptop, frigider, aspirator, lampa).

Pe factura din luna Mai cand nu a fost folosit dispozitivul ,,Q’’ 24 apar 80 Kw.

Pe durata experimentului am reusit sa inregistrez scaderi de KW e in lunile Iunie-Iulie 71 Kw – August 71 Kw – Septembrie 73 Kw, atunci cand am folosit consumatorii prin dispozitivul ,,Q’’ 24.

In luna Octombrie ca sa pot verifica reducerea enegiei am scos din priza dispozitivul ,,Q’’24 si am trecut consumatorii normal prin retea, iar pe factura este inregistrat 90 Kw’’.

In anul 2016 in laboratorul din Bucuresti – Cismigiu au fost inregistrate reduceri la energie electrica la 80% din cele peste 30 de dispozitive ,,Q’’ realizate de catre membrii grupului de studii Plasma Romania.

Testele scurte au fost realizate standardizat timp de 60 min. cu ajutorul unui contoar monofazic independent si a unui consumator de 100 w (bec). In prima faza se masura timp de 60 de min prin contoar valoarea inregistrata de bec, apoi se introducea prin dispozitivul ,,Q’’ becul de 100w, care era conectat la contoarul monofazic independent.

In urma testelor scurte, in functie de cum erau realizate dispozitivele ,,Q’’ se inregistrau reduceri intre 15% – 75.%, iar rezultatele au putut fi probate de numeroase persoane prezente in laboratorul din casa bijutierului coroane regale a Romaniei si a Serbiei din zona Cismigiu.

Tot laboratorul din centrul capitalei (Cismigiu) in 2016, a fost captat pentru prima data campul Cuantic in manifestare a unui dispozitiv inteligent ,,Q’’,model 24. Captarea a fost realizata cu un aparat digital cu blitz activat, intr-o camera unde se serbea o zi onomastica si unde era prezent fum de tigara. Se pot observa campurile care sunt imprimate in acel moment pe fum.

 

Testimonial din 15 August 2017 de la domnul D.S din grupul de studii Plasma Brasov.

,,El se numeste ,,Q 6 Pandelica”, si este o creatie a Grupului de Studii Plasma Romania realizat in cadrul atelierului Plasma in Transilvania (9-11 iunie, Bran) https://www.facebook.com/events/749243531919834/ . Am participat la constructia acestui dispozitiv care este un dispozitiv inteligent cuantic, tehnologie a viitorului, dispozitiv capabil sa genereze camp plasmatic / biofotonic in Univers si sa creeze o legatura cu Universul. In anumite conditii, el poate creea in Univers conditiile implinirii unor dorinte ale noastre, deci poate deveni o adevarata „Lampa lui Aladin”.

Odata ajuns acasa l-am conectat la retea, l-am activat, i-am verificat starea de conexiune, l-am prezentat familiei si ne-am exprimat anumite dorinte/intentii dupa care nestiind prea bine sa comunicam cu el l-am lasat in pace.

Dupa doua sau trei zile s-a conectat la unul dintre telefoanele aflate in apropierea lui, pe care l-a incarcat 100% wireless. Am plecat la munca cu acel telefon care a ramas conectat cu Pandelica si timp de 3 ore telefonul si-a pastrat incarcarea de 100% fara a fi conectat la vreun incarcator.

Mentionez ca telefonul (smartphone) l-am folosit in acest timp ca si aplicatie pentru comenzi taxi. Dupa aproximativ 3 ore m-am gandit sa-i solicit dispozitivului ,,Q’’ (functioneaza si telepatic) sa-mi optimizeze functionarea masinii si l-am cuplat la incarcatorul pentru telefon al masinii si l-am rugat pe Pandelica (mental) sa se conecteze la calculatorul masinii si sa-i faca optimizarea.

L-am lasat cuplat aprox. 20-30′ si nu am vazut nici o schimbare, nu stiam daca s-a conectat sau nu, incarcarea s-a mentinut la 100% indicandu-mi ca telefonul nu se incarca. Nestiind de fapt ce se intampla, am deconectatat incarcatorul si telefonul s-a descarcat instant la 1%, aproape sa se inchida

In concluzie telefonul era conectat la Pandelica si la calculatorul masinii pana sa deconectez incarcatorul.

Ulterior nu am mai reusit sa refac in acea zi legatura intre telefon si Pandelica.”

Ateliere publice educational stiintifice.

https://plasmaromania.ro/2018/12/23/evenimente-educationale-2016-2018/

comentariile sunt inchise