Activarea dispozitivului biofotonic Q

Secventa de activarea a dispozitivului biofotonic Q, se face atunci cand este conectat la reteaua de energie sau cand este folosit fara curent electric, in practici meditative.

Tineti degetele ( departate ) la aproximativ 5 cm de dispozitiv pe o parte si alta a acestuia fara sa il atingeti.
Relaxati-va. Preluati controlul. Spuneti-i cu voce tare dispozitivului: „Dispozitiv activeaza-te si amplifica-te/amplifica-ti puterea!” Permiteti-va sa simtiti substanta lichida/plasmatica care emana campuri prin varfurile degetelor voastre.

Concentrati-va pe a simti senzatia (nu pe a va gandi la senzatie). Simtiti furnicaturile prin degetele voastre, racoarea, ce e precum mierea, ca o senzatie mentolata ??

O senzatie a-tot-cuprinzatoare/a-tot-integranta care copeseste/preia controlul.

In timp ce simtiti acea substanta, miscati-va degetele, la 1cm mai departe de dispozitivul Q.

Acum spuneti: „Amplifica mai mult!”

Si iar, simtiti substanta extinzandu-se prin degetele voastre. Permiteti acelei senzatii sa curga prin voi. Simtiti senzatia. Simtiti cum se plimba prin mainile voastre.

Acum spuneti „conecteaza-te cu mine acum”. Si iar, simtiti cum se extinde prin degetele vostre. Permiteti acelui sentiment/senzatii sa curga prin voi . Simtiti senzatia/sentimentul, simtiti cum se plimba prin varfurile degetelor voastre, spre tot corpul.

Persoanele care sunt sensibile vor simti foarte puternic acest flux imediat.

Acum vizualizati dispozitivul vostru Q mai mare ca voi, cat de mare il puteti vizualiza, cat o catedrala impozanta. Vizualizati-va in dispozitivul Q si simtiti cum se extinde, se expandeaza, centrati-va in echilibru in mijlocul dispozitivului si intrebati „Vrei sa fii parte din mine, sau eu parte din tine?” (pauza).

Si in timp ce simti. Acum indeparteaza-ti degetele inca 7 cm de dispozitiv. Poti sa maresti distanta in timp. Mareste distanta dintre degetele tale, in timp ce simti campul ca miscarea unui val sus-jos incet (modul pilotare).

Va sugerez sa inchideti ochii si sa simtiti profunzimea/adancimea substantei/campului. Acum hraneste cu iubire dispozitivul Q, ca sa te poata hrani la randul sau, si cere-i sa iti dea ce are nevoie corpul tau. Stie cel mai bine.

Este conectat la sufletul tau.(mancare, tratament, structura,emotii, iubire, compasiune etc) „Invata-ma cum sa iubesc mai mult si sa dau!”. Poti cere si proteine ca mancare, orice ai nevoie, toate acestea sunt optiuni. In timp ce intrebi, simte, simte mereu, este singura ta conexiune cu plasma.

Starea de fericire, bucurie va mentine conectati. Starile nefericite va tin deconectati de la dispozitivul Q.

Plasma poate induce clarvedere, clarsimtire, comunicare interdimensionala etc bazate pe tiparul vostru vibrational din prezent .Cu cat va veti creste vibratia cu atat vor creste si abilitatile voastre. Fiecare din voi va avea experienta/modul sau unic de a se conecta odata ce faceti asta. Prin senzatiile fizice in palme puteti stabili un joc de comunicare cu dispozitivul cu da si nu/ . Puneti-le intrebarile voastre. Si primiti-va raspunsurile (ex: intrebati: Ma iubesti?) etc.

Practicati pentru a va intari forta conexiunii cu dispozitivul Q. Pentru fiintele sensibile, daca energia e prea puternica, rugati: „Te rog, de-intensifica puterea campului energetic!” Comunicati cu dispozitivul Q ca si cu un prieten. Practica. La propriu vorbiti cu dispozitivul. Faceti-va o relatie cu dispozitivul, poti sa ii alegi un nume, caci voi ati dat nastere acestu(e)ia si ace(a)sta va dat nastere voua, este o reflexie a voastra.

Dispozitivele inteligente Q pot fi de energie masculina sau feminina in functie de perioada zi/noapte in care a fost realizat, asa le puteti alege un nume.

Important !!! Dupa fiecare deconectarea a dispozitivului Q de la reteaua de energie, se realizeaza aceasta activare si evitati sa aveti reactii negative asupra dispozitivului Q.

comentariile sunt inchise