Conuri biofotonice

Una din cele mai simple etape este crearea conurilor.
Aceasta categorie se imparte in doua, respectiv: conurile anorganice si organice.
Conurile anorganice se realizeaza in functie de structura dispozitivului inteligent Q si de modelul ales.

Procedura de lucru:

Pasul 1. Se masoara in interior structura dispozitivului, apoi calculam ca in mijlocul structurii distanta dintre fiecare varf de con sa aibe o distanta de maxim 1 cm. Este important ca totul sa iasa perfect in interiorul structurii.

Pasul 2. Dupa ce au fost realizate conurile cu folia de aluminiu sau cupru, ele se vor umple in mai multe straturi in mix cu silicon si cenusa trasa prin sita si optional cu praf de pietre semipretioase, rasina sau nisip.

Pasul 3. Conurile care se racesc se vor bobina cu acceasi dimensiune a sarmei de cupru cu care ati realizat capacitorii, iar la varful conului sarma se face carlig, pentru a inchide campul plasmatic, astfel toate energia biofotonica se intoarca in interiorul dispozivului Q. Sarma bobinata se lipeste cu silicon la baza conului, sa fim siguri ca structura o sa ramana intacta chiar daca este supusa actiunilor externe (lovituri, presari etc).

Daca doresti, poti sa introduci bobina in interiorul conului si apoi sa o umplii cu materia expusa la pasul 2.

Pasul 4. In ultima etapa conurile se pun in solutia de nano acoperire timp de 5 min, dupa care se poate monta pe structura.

Important !!! Orice material care este introdus in solutia nano acoperire, se manipuleaza cu o mare atentie asupra straturilor nano. Se evita suprapunerea materialelor nano si a atingerii conurilor. Conul se scoate din solutia nano, prin prinderea sarmei de cupru.

Conurile organice sunt simple si eficiente, se compun din fractali naturali, ex: cochilii de melci, coceni de porumb, conuri de brad, varfuri de cristal de cuart, care se bobineaza cu aceeasi dimensiune a sarmei de cupru sau aluminiu cu care au fost realizati capacitorii si se introduc in solutia de nano acoperire.

Dupa ce primul strat de nano acoperit a fost uscat in mod natural sau se poate folosi feon, incepe montarea pe structura sau pe capacitor, depinde de modelul dispozivului Q ales.

Nu uita ca la varful conului sarma sa fie adusa in forma de carlig, apoi poti sa acoperi complet conul cu silicon sau rasina.

Mult succes.

comentariile sunt inchise