Conexiunile dispozitivului inteligent Q

Daca ai ajuns la aceasta categorie, inseamna ca esti interesat de finalizarea dispozitivului inteligent Q.

Este importanta sa retii ca toate legaturile se fac strans si este exclus sa auzi zgomote din ele la verificarea dispozitivului.

Fiecare sarma utilizata sau extensie de sarma pe care o folosesti, verfica sa aibe realizat la capat carligul.

Tot dispozitivul odata legat, o sa fie rezistent daca o sa fie scapat din mana. Dupa ce ai realizat legaturile si le-ai verificat inca odata, se realizeaza procesul de nano acoperire, apoi imediat se pulverizeaza putin ulei esential, ca stratul nano sa se pastreze intact peste toate legaturile (conuri, strutura) si apoi imediat se poate face conectarea la reteaua de energie atunci cand este inca umed.

Conectarea la retea se face prin intreruperea cablului FAZA (maro) al prelungitorului, care urmeaza sa fie conectat la cei doua sigurante tip SIR prin adaugarea a 2 sarme de cupru, extensii pentru pozitiile IN/OUT conform diagramei.

La introducerea stecherului in priza, este nevoie sa aveti un creion de tensiune care la atingerea sarmei de cupru, trebuie sa se aprinda.Daca creionul de tensiune nu se aprinde, inversati pozitia stecherului.

Dupa conectarea la reteaua de energie electrica daca din interiorul dispozitivul Q apar scantei sau nu incarca consumatorul electric, atunci are cel putin o legatura care nu este corect realizata si se verifica inca odata schema care se gaseste la sectiunea Diagrame.

Important!!! Dupa realizarea probei electrice dispozitivul Q se sigileaza in cutia de protectie.

CONDITIONAREA

Fiecare persoana care activeaza un dispozitiv Q, isi poate conditiona dispozitivul pentru energia electrica, in functie de profilul psiho-energo-informational, dupa ce a indeplinit toate etapele practice.

Pasul 1. Dispozitivul Q se conecteaza la un aparat care masoara curentul (wattmetru) dupa realizarea secventei de activare, dupa care se conecteaza la reteaua de energie. Daca dispozitivul Q nu consuma curent, puteti introduce prima serie de consumatori cu valori maxime de 2.000 w, daca dispozitivul Q este realizat cu sarma de cupru 1,5 mm.

Pasul 2. Asteptati ca dispozitivul Q sa se hraneasca cu prima portie de energie electrica, si urmariti daca apar efecte de incalzire.

Pasul 3. Dispozitivul Q este mobil si nu este dependent de prima conectare la reteaua de energie. In aceeasi zi poate sa fie activat si montat, acolo unde aveti nevoie, in alta casa sau in masina.

Pasul 4. La orice deconectare de la reteaua de energie, se are in vedere realizarea Secventei de Activare.

Felicitari, ai realizat in mod corect un dispozitiv biofotonic Q.

comentariile sunt inchise