Interactiuni biofotonice asupra autoturismelor

Testimonial 10.06.2016 de la Barbu Constantin din Bucuresti, membru al grupului de studii Plasma Romania.

,,Am inceput sa realizez dispozitive ,,Q’’ Biofotonice in luna Martie 2016, in urma studierii cartilor publicate de domnul profesor univ. Traian D. Stanciulescu si a conexiunii cu mai multi cercetatori la nivel international.

Am reusit sa inventez si sa standardizez cateva modele care au inregistrat diferite beneficii, printre care si dispozitivul inteligent ,,Q’’ mini Merkaba care a fost montat pentru o luna in masina personala VW Golf 5 (motorina).

Am conectat la bricheta masinii invertorul AC-DC in care am introdus dispozitivul ,,Q’’ mini Merkaba, iar in dispozitiv am introdus mereu un consumator mic ( incarcator telefon).

Dupa montarea si activarea dispozitivului ,,Q’’ a fost pentru prima data cand am simtit in masina campul subtil Cuantic in manifestare si de atunci masina a inceput sa fie mai usor de condus.Testarea nu a avut rolul de a observa daca exista si reducere de combustibil, pentru ca in aceea perioada nu am facut decat drumuri scurte prin Bucuresti.”

 

Testimonial din 10.06.2017 de la domnul B.G. din Cluj-Napoca, membru al grupului Plasma Cluj.

,,Am pus in portbagajul Loganului personal dispozitivul ,,Q’’ 6 cam de o luna. Impresia mea, intarita cu trecerea timpului, ca motorul are putere mai mare. Inca n-am calculat consumul.

In toamna anului 2017 am trecut printr-un accident in care era posibil sa imi pierd viata, daca nu aveam dispozitivul ,,Q’’ in masina.

Cand ma intorceam dintr-o calatorie, pe un drum drept in timpul zilei am adorimit la volan, fiind extrem de obosit si fara sa consum bauturi alcolice. Intamplarea stranie este ca m-am trezit in momentul in care masina a parasit partea carosabilului pe partea dreapta in directia de mers iar in fata masinii era un stalp de electricitate cu care era inevitabil sa am o coliziune frontala e.In acel moment mi-am dat seama de consecinte si ca nu mai am cum sa evit acel contact frontal si am inschis ochii si am tinut de volan.

In cateva momente dupa ce am deschis ochii, masina era pe marginea drumului oprita intr-un sant, iar caroseria intacta.

M-am dat jos din masina si am revazut traselul masinii si nu puteam sa imi explic cum am putut sa ocolesc acel stalp de tensiune. Dupa o perioada mi-am dat seama ca de fapt dispozitivul ,,Q’’ se proteja de acel impact iar eu si masina mea eram in campul de protectie Biofotonic pe care dispozitivul inteligent ,,Q’’ il genereaza.’’

 

Testimonial din 28.08.2016, de la doamna I.M.C. din Austria, membra a grupului de studii Plasma Romania.

,,Am participat la evenimentul public organizat de grupul de studii la Rosia Montana – SunShine fest in luna august 2016, unde am invatat sa realizez un dispozitiv ,,Q’’ 6.

Dupa eveniment am pus dispozitivul ,,Q’’ 6 in masina Mercedes clasa B pe scaunul din dreapta in drumul spre Austria si am constatat ca GPS ul a functionat cateva ore fara ca el sa fie alimentat.

GPS ul care il am functioneaza doar conectat la bricheta masinii, tocmai de aceea am postat acest testimonial ‘’

 

Testimonial 28.08.2016 de la domnul M.P din Bucuresti, membru al grupului de studii Plasma Romania.

,,Am participat la evenimentul grupului de studii la festivalul Waha in luna august 2016, unde am reusit sa invat cum se realizeaza capacitorii dispozitivului ,,Q’’. Am realizat capacitori pentru un dispozitiv ,,Q’’ 24 dar nu am apucat sa asamblez dispozitivul si am pus toti 24 de capacitori si 6 conuri intr o sacosa pe care am lasat o in masina personala (TAXI). Ce mi a atras atentia a fost ca dupa 2 zile masina a inceput sa prinda putere mare, este mai usor de condus, alimentarea fiind pe Gaz.

Sunt taximetrist in Bucuresti si am invitat si alti colegi sa testeze masina mea pentru ca ei o cunosteau cum circula.Toti avem aceeasi parere ca ceva benefic se intampla din momentul in care am lasat sacosa cu capacitorii Biofotonici in portbagaj.’’

 

Testimonial 19.06.2017 de la Barbu Constantin din Bucuresti, membru al grupului de studii Plasma Romania.

,,In urma continuarii studierii dispozitivului inteligent ,,Q’’, am reusit sa realizez in perioada Sept – Oct, 3 dispozitive concept/ prototip (Cuantic ADN, Cuantic Soare, Cuantic Cruce) care au fost montate in masina personala VW Golf 5 (motorina). Dispozitivul ADN este montant in torpedou, iar CRUCEA SOLARA este montata in portbagaj in dreptul rezervorului.

La scurt timp dupa montarea si activarea dispozitivelor ,,Q’’ campul Cuantic a inceput sa se manifeste subtil in toata masina, astfel autoturismul a inceput sa fie mult mai usor de condus si dupa 2 zile motorul a inceput sa aiba o putere mai mare decat de obicei. Mai mult, am inceput sa constat ca persoanele care se urcau in masina nervoase, in scurt timp ele se echilibrau sau chiar adormeau rapid la drum lung. Nu am fost interesat sa testez daca exista si reduceri de combustibil, dar mecanicul care se ocupa de masina ramane mereu impresionat de aceste campuri de manifestare cand testeaza masina la revizie”

comentariile sunt inchise