Acasa Magravs Inovatii Inovatii Magravs din Romania disponibile in Plovdiv

Inovatii Magravs din Romania disponibile in Plovdiv

Suntem incantati sa anuntam nano stiri minunate. De la sfarsitul anului 2018, „Design Art DK” din orasul Plovdiv a inceput sa colaboreze cu doua asociatii stiintifice care au creat o punte pentru transferul de cunostinte si tehnologii inovatoare de plasma intre Bulgaria si Romania.

https://plasmaromania.ro/2018/12/22/pod-stiintific-romania-bulgaria/

Acestea sunt asociatiile – „Asociația Plasma Bulgaria” si „Asociatia Stiintifica Plasma Romania”. Aceste doua asociatii dezvolta tehnologii de plasma neconventionale care au o varietate de utilizari in domenii precum sanatatea, agricultura, ecologia, energia etc.

http://bit.do/dk-design

Vizitati orasul PLOVDIV – CAPITALA CULTURALA EUROPEANA in 2019.

Plovdiv este primul oras bulgar ales pentru a fi Capitala Europeana a Culturii. In 2019, la douazeci de ani dupa ce orasul a fost gazda „Lunii Culturale” in 1999, va celebra cea mai prestigioasa initiativa culturala a Uniunii Europene.

Capitala europeana a culturii este un proiect unic pentru Bulgaria, care ofera noi oportunitati pentru dezvoltarea potentialului orasului si o noua vizibilitate internationala si o perspectiva asupra culturii bulgare in ansamblu.

https://plovdiv2019.eu/en

Obemni_bukvi_Plovdiv_Together_01_Day

De la inceputul anului 2019 ,,Design Art DK’’ ofera in magazinul de prezentare care se afla in centrul vechi al orasului Plovdiv, inovatiile pe care aceste doua asociatii le pun la dispozitia publicului. Printre acestea veti gasi pentru inceput, arta plasmatica oferita in principal pentru sanatatea oamenilor si a plantelor. Incepem prin promovarea „Talismanelor” Magnetice Gravitationale care au proprietati diferite, dar, in ciuda diferentelor dintre ele, toate conduc la armonizarea si echilibrarea corpului.

http://bit.do/dk-design-eu

Unele dintre acestea intaresc imunitatea, altele ajuta la restabilirea proceselor corpului, iar altele energizeaza intregul corp si acesta este doar inceputul istoriei.

https://www.facebook.com/Art.DK.design/

Creatiile sunt fabricate in laboratoarele asociatiilor, iar rezultatele sunt anuntate pe reteaua facebook, pe grupurile de studii „Plasma Bulgaria” si „Plasma Romania”

https://www.facebook.com/groups/plasma.bulgaria/

https://www.facebook.com/groups/MGQBucharest/

Acest pod a fost stabilit intre aceste doua tari, bazandu-se mai ales pe stiinta plasmatica dezvoltata prin tehnologia MAGRAVS, pe care creatorul ei, savantul iranian Mehran Tavakoli Keshe o impartaseste cu intreaga umanitate prin Fundatia Keshe.

Interesati-va de inovatiile acestor doua asociatii, testati-le si impartasiti experienta personala acestor noi tehnologii de plasma Magnetica Gravitationala.

Sincere multumiri cercetatorilor din Asociatia Plasma Bulgaria, Asociatia Stiintifica Plasma Romania si ai Fundatiei Keshe.

comentariile sunt inchise