Cum rezolvam poluarea fonica, radiatiile X si gama.

In atelierul public „Cautatorilor de Cunoastere” nr.111 din 28 aprilie 2016, savantul iranian dr. M.T. Keshe impreuna cu cercetatorul armean de la KFSSI, domnul Armen Guloyan, prezinta un experiment in care sunt folosite urmatoarele materiale:

 • reactor dinamic cu sfera din cupru nano cu Plasma Lichida Gans,
 • motor electric,
 • vas din sticla,
 • recipient cu Gans CH3,
 • recipient cu Gans CO2.

In primul experiment prezentat de Armen, acesta reuseste sa obtina o armonizare fonica in jurul reactorului dinamic, astfel se poate observa ca atunci cand acesta mareste turatia reactorului dinamic, vocea lui se aude iar pe fundal se aude si turatia motorului electric.

 

In al doilea experiment Armen introduce in sfera reactorului dinamic 2 ml de Gans Pb, iar rezultatul este ca sunetul dispare indiferent de numarul rotatiilor motorului electric.

Recomandarea din partea dr. Keshe este pentru cercetatorii care doresc sa realizeze un scut fonic pentru sunetele care vin de la oameni sau natura, sa se introduca in sfera reactorului dinamic si aminoacizii Gans-urilor folosite. De asemenea mentioneaza ca exista posibilitatea ca aplicatiile tehnologiei Magravs sa opreasca orice dispozitiv electronic, aceasta aplicatie fiind folosita pentru capturarea dronei americane de Iran in 2011 https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/8944248/Iran-shows-off-captured-US-drone.html si de Rusia in Marea Neagra cu bombardierul American Donald Duck cu ajutorul a doua avioane si a unui submarin. https://www.veteranstoday.com/2014/11/13/aegis-fail-in-black-sea-ruskies-burn-down-uss-donald-duck/

In cursurile publice din anul 2018, dr. M.T.Keshe a inceput sa predea detaliile pentru rezolvarea problemelor create de radiatiile electromagnetice provenite de la antenele de telefonie mobile, pentru radiatiile razelor gama provenita din dezintegrarea radioactiva a nucleelor atomice si pentru radiatia razelor X emise de electroni ( radiografii, securitatea aeroporturilor).

 

Pentru a realiza o armonizare a campurilor electromagnetice a unui telefon mobil, router, pc sau laptop este nevoie sa parcurgeti prima lectie a tehnologiei Magravs si anume procedurile de nano acoperire cu soda caustica sau foc. Noi va recomandam sa realizati rapid procedura de nano acoperire a cuprului cu ajutorul focului, pana cand o sa terminati de realizat procedura de nano acoperire rapida cu soda caustica in 8 zile.

Aveti nevoie doar de o sarma de cupru multifilara de orice diametru, un aragaz, foc de tabara, cuptor sau o butelie de gaz de camping.

Procedura este simpla, formati numarul 8 (infinit) din sarma de cupru (nelaminata) apoi se incepe procedura de nano acoperire cu foc pe o parte si pe cealalta a dispozitivului ,,Infinit’’. Dupa ce ati realizat pe o parte si pe cealalta procedura cu foc, introduceti imediat in apa distilata dispozitivul ( se poate folosi si apa demineralizata, de izvor), astfel primele straturi nano de pe suprafata cuprului se vor desprinde si se vor aseza pe fundul recipientului din plastic, apoi reluati imediat aceasta procedura cu foc si apa pana cand dispozitivul ,,Infinit’’ devine negru mat. In functie de puterea focului si dimensiunea sarmei, procedura se va repeta de minim 9 ori, apoi cand se raceste se introduce intr-o punga de plastic cu fermoar (zip, vidat).

DSCN0762

Apa structurata in care stau particulele nano, devine energizata si se poate folosi in realizarea de plasturi plasmatici si folositi in echilibrarea oboselii, prin atasarea pansamentelor in sosete in timpul zilei. Recomandam folosirea acestei ape doar in aplicatii externe. Se poate completa cu apa distilata / deminearalizata / de izvor recipientul de plastic in care sunt nano particule si colecta cel putin odata la 24 de ore. https://plasmaromania.ro/2018/11/02/colectare-nano-particule/

Pozitionarea dispozitivelor ,,Infinit’’de armonizare a campurilor electromagnetice se poate face prin expunerea in colturile fiecarei camere de locuit, in masina sau se pot introduce in husa telefonului, atasa de router, pc si laptop.

DSCN0962

Puteti testa cu aparatura de specialitate benefiiciile nano materialelor care absorb radiatiile electromagnetice si va incurajam ca rezultatele sa le faceti publice.

O alta modalitate rapida de testare pentru telefoane, este de a realiza o convorbire cu telefonul la ureche, tinut in mana 30 de minute fara dispozitivul „INFINIT” si 30 minute cu acest dispozitiv realizat cu intentia dumneavoastra.

EMF

EM_spectrum

Aplicatia pentru echilibrarea radiatiilor electromagnetice gama si X se face doar de cercetatorii avansati in tehnologia Magravs, deoarece producerea si folosirea Gans-urilor de plumb si sulf se face cu responsabilitate maxima.

reactoare x rays

Recomandarea noastra este sa NU ATINGETI GANS-urile de Plumb sau Sulf.

Materiale necesare producere Gans CH3 si Gans Pb:

 • reactor din plastic
 • cupru nano
 • sare neiodata
 • apa distilata
 • plasa zincata
 • plumb

Dupa realizarea Gans-urilor necesare care se manevreaza cu atentie sporita, se vor introduce intr-o minge ping pong, in diferite combinatii de ratii ½, ½, ⅓, ¼, sau 1/24.

Bila de ping pong se monteaza pe un motor sau cooler de calcultator, in functie de numarul de rotatii, de intentia cu care au fost realizate Gans-urile, efectul ar trebui sa apara la o distanta poate de cativa metrii sau kilometrii, ca un tiuit/bazait in ureche atunci cand ati depasit campul de plasma creat de reactorul dinamic.

Atunci cand acest sunet este receptat de ureche, el ne atrage atentia ca acolo este marginea campului iar noi si celelalte persoane este recomandat sa ne deplasam in interior, spre reactorul dinamic. Dupa ce inregistrati orice beneficiu al tehnologiei Magravs, puteti invata si alte persoane cum sa realizeze aplicatia, prin expunerea detaliilor in jurnalul stiintific oferit de Fundatia Keshe.

https://support.keshefoundation.org/section.php?section=science-journal&go=go

 

comentariile sunt inchise