Cum rezolvam efectele incalzirii globale?

– Keshe: Explicati ce este CO 2. CO 2 este ceea ce provine din evacuarea masinii.

– Alekz: Si atunci CO este ceea ce spun ei despre incalzirea globala si apoi motivul pentru care Planeta se incalzeste, se datoreaza faptului ca avem atat de mult CO2 in mediul inconjurator?

– Keshe: Este carbon si oxigen impreuna.

– Alekz: Este CO2 pe care-l extragem din atmosfera [cand il convertim intr-un GANS]. Deci, practic, daca aveti acest sistem, puteti absorbi acelasi lucru din atmosfera, ceea ce inseamna ca incalzirea globala va fi redusa sau nu este existenta.

– Alekz: Bine, CO 2 sunt gaze, dar putem obtine gazele intr-o stare solida.

– Keshe: Vedeti problema – esti corect.

Keshe: Si ceea ce este un camp GANS pentru tine si ce este un material nano pentru tine, ca un om care intelege tehnologia, care nu este profesor?

Alekz: Plasma pentru mine este interactiunea campurilor. Atunci cand campurile interactioneaza, se acumuleaza si atunci cand sunt destul de puternice, fac o legatura care are capacitatea de a functiona singura sau de a functiona in timp, interactionand cu toate campurile, pentru a o face mai puternica.

– Alekz: Intelegerea proprie a plasmei este ca, atunci cand campurile interactioneaza, in timp ce interactioneaza, ele vin in contact cu alte campuri, ceea ce le face sa se dezvolte si sa devina mai puternice [gestul de a ajunge mai departe] interactioneaza cu alte campuri, si apoi se acumuleaza si devin mai puternice, si mai puternice. Deci asta inteleg despre plasma. Si apoi vreau sa-ti spun cum fac!

– Alekz: [Pune in sus firul negru curat:] Acesta este un material nano. Exista multe modalitati de a face acest material. Ma duc la niste moduri de a face materialul nano fara a utiliza caustic. Daca incalzim cuprul intr-un cuptor sau la flacara, intr-o anumita masura si il puneti direct in apa rece, apoi repetati procesul din nou si din nou, se acopera. Nu aveti nevoie de solutie caustica. Acest lucru este pentru persoanele care nu au acces la caustic.

– Keshe: Cum o fac?

– Alecs: Incalziti un material de nano.

-Keshe: Incalziti un fir, o sarma. Da, imi pare rau: cuprul, incalzim cuprul.

– Keshe: incalzi cuprul intr-un cuptor.

– Keshe: Intr-un cuptor sau un foc de lemn in Africa asa se face.

– Alekz: Oricare.

– Keshe: Luati doar o bucata de sarma de acasa si acel fir devine alimentarea cu energie, asta incerc sa explic. Nu uitati ca avem un numar mare de natiuni africane care asculta acest program. Nu incercam sa ne distram, incercam sa-i facem atat de usor sa inteleaga ca nu aveti nevoie de echipament stiintific.

– Alekz: Exact. Deci, ceea ce el incearca sa explice: in natiuni avansate ca natiunile europene, avem un material pe care il numiti „caustic” – vezi: NaOH. Si apoi – intr-un fel, noi, ca fiinta umana, deja cunoastem nanomateriale de mii de ani, dar nu le-am inteles niciodata proprietatea. Si, intr-un fel, ce face el: Se incalzeste.

– Alekz: Cupru.

– Keshe: Luati bucata de sarma de cupru. Aceasta este cheia libertatii de energie la orice nivel de care aveti nevoie. Pentru ca am avut aceasta problema cu oamenii de stiinta din Universitatea South Sierra Leone. Cand le-am cerut sa faca nano materiale, fiind profesori si oameni de stiinta, au trebuit sa mearga in Freetown, la o suta sau doua sute de kilometri, pentru a gasi cupru. Si, in inteligenta profesorilor si a doctorilor, nu poti lua o bucata de sarma nefolositoare dintr-un. Dar un om obisnuit stie ca in orice santier de gunoi, [sau] vezi o masina abandonata pe marginea drumului exista o bucata de sarma care, daca poti avea acces la ea, mai putin de o jumatate de metru sau de un metru din ea este cheia pentru energia libera pe viata. Deci, acesta este ceea ce incearca sa explice. Oameni, nu credeti ca este complicat: aveti un foc, puneti firul de cupru pe el, temperatura ridicata separa straturile superioare si apoi … Asa incearca …

– Alekz: Raciti-l.

– Keshe: si apoi il raciti. Asa ca incercam sa explicam.

– Alekz: Si cand repetati procesul din nou, devine negru. Si apoi, dupa cateva minute, puteti sa o puneti direct in solutia dvs. – sa faceti placile dvs. si sa scoateti materialele dvs. de nano. Asa am facut din nou si din nou.

– Keshe: Nu, nu. ai pierdut ceva: cand ai pus-o in foc

– Alekz: [Apoi] l-ai pus in apa sa se raceasca.

– Keshe: Sa se raceasca, atunci

– Alekz: L-ai pus inapoi in foc.

– Keshe: Pune-l in foc

– Alekz: Faceti asta, de exemplu, o jumatate de ora, si apoi este gata

– Keshe: Bine, puneti-o inauntru si in afara, bine …

– Alekz: inauntru si in afara, gata.

– Keshe: Ok, permiteti-mi sa va explic ceea ce face stiintific: De fiecare data cand puneti cuprul, firul sau orice altceva in foc si il raciti, faceti niste straturi suplimentare. Asta este tot ce este. In caustic – in lumea occidentala – il conectati la o amperaj foarte redus [curent] si face acelasi lucru. Incalzind-o si racind-o, ea continua sa creeze straturi si straturi.

– Alekz: Straturi si straturi, da. Aceasta este, in realitate, ceea ce NASA ar dori sa numeasca [teflon sau tefla]. In acest fel creati tefla. Aceasta este structura adevarata nano-tefla. Asa ca ai pus-o in foc, inapoi in apa, inapoi in foc, inapoi in apa. . . . Acesta este acelasi proces ca amperajul, curent [utilizat in procesul de nano-acoperire folosind caustic]: Cand il conectati la DC, AC, alimentare, pulsati, asta faceti. Eliberati strat dupa strat. De aceea, cand conectati bateria la placi, creati nano straturi. Nano straturile vin strat cu strat; puls prin puls. Deci, pentru ca nu are pulsul curent, el devine rece si cald [adica foloseste aceasta procedura de incalzire si racire]. Deci, intelegi intr-un limbaj simplu de om ca modul in care faci cel mai scump material in prezent in lumea occidentala. Aceste materiale negre [sunt] in valoare de mii de dolari in Occident. Si in Africa si in restul lumii, daca esti gospodina in bucatarie, poti sa o faci singura. Dar asigurati-va ca nu scoateti firul din masina sotului, atunci este o problema. Dar, pe de alta parte, acum am facut-o de atatea ori ca materialul devine foarte negru. Potrivit celor mai recente cercetari publicate de Targul Farnborough in ultimul an – acest material absoarbe 99,9% din orice raza. Deci este unul dintre cei mai buni absorberi pe care ii cunoastem pe aceasta planeta [si astfel apare negru.]

– Keshe: Oh, e bine. Deci, ce sa intamplat: Asta incearca sa explice Alekz. Incercam sa intelegem cat de simplu este.

Fragment din atelierul Cautatorilor Cunoasterii din 27 iulie 2015

REACTOR

parteneri

comentariile sunt inchise