Aplicatii de sanatate a tehnologiei Magravs la Sibiu

In Sibiu in perioada 14 – 16 Decembrie 2018 a avut loc la Biblioteca Judeteana Astra cea de a doua editie a targului de carte de sanatate si terapii complementare – alterNativ, iar A.S.P.R. alaturi de grupul de studii Plasma Sibiu au fost prezenti cu un stand expozitional unde au fost prezentate ultimile inovatii Magravs, cartile savantului iranian M..T. Keshe si au fost la dispozitie publicului gratuit timp de trei zile Gans-uri si aplicatii in scopuri experimentale.

 

Conferinta a avut loc sambata 15 Decembrie la Sala Festiva a Bibliotecii Judetene Astra, unde cercetatorul Barbu Constantin ( student KFSSI) a prezentat aplicatii de sanatate a tehnologiei Magravs, iar in urma informatiile prezentate, publicul prezent a avut posibilitatea sa se inscrie la primul eveniment educational stiintific al anului 2019 care o sa il organizam in Sibiu in perioada 2 – 4 Februarie.

Link eveniment facebook https://www.facebook.com/events/1999182960143690/

Multumim pe aceasta cale organizatorilor pentru invitatia de a participa la acest minunat eveniment si nu in ultimul rand voluntarilor pentru profesionalismul si suportul care l-au oferit pe parcursul celor trei zile.

Activitatile publice ale grupului de studii Plasma Romania intra in perioada de vacanta de iarna si multumim pe aceasta cale tuturor cercetatorilor activi din grupurile de studii Plasma din Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Petrosani si Cluj-Napoca pentru eforturile depuse in acest an in dezvoltarea si promovarea tehnologiei Magravs si va felicitam pentru toate rezultatele inregistrate si impartasite public in cei trei ani de cercetare exploratorie.

Happy New Year Mr. M.T. Keshe.

comentariile sunt inchise