Conferinta in Sibiu cu tehnologia Eterica

In Sibiu in perioada 14 – 16 Decembrie 2018 a avut loc la Biblioteca Judeteana Astra cea de a doua editie a targului de carte de sanatate si terapii complementare – alterNativ, unde cercetatorul Barbu Constantin a prezentat aplicatii in sanatate cu tehnologia Eterica care este oferita de Consiliul celor 9, Fiinte din dimensiunea 11 prin Marina Jacobi.

Motto-ul de anul acesta „Traind cu Inima deschisa!” traseaza discret temele abordate de invitati si de cei care doresc sa-si prezinte ideile in spatiul bibliotecii publice, un spatiu dedicat ideilor, inovatiei, comunicarii, informatiilor capabile sa imbunatateasca modul de a trai, de a gandi si de a percepe frumusetea si cheile acestei dimensiuni.

 

In cadrul conferintei au fost puse la dispozitie metodele de detox cu fructe si legume, procesari ale apei cu frecvente, metode de purificare a apei in zonele de calamitati sau dezastre si etapele manifestarilor cuantice.

In urma informatiile puse la dispozitie si a intrebarilor venite din partea publicului, am reusit sa ne conectam la informatiile oferite de familiile galactice care ne asista in acest moment de ascensiune planetara.

Multumim ghizilor nostri.

Linkuri utile:

https://www.facebook.com/pg/alterNativ11/about/?ref=page_internal

https://www.facebook.com/pg/alterNativ11/about/?ref=page_internal

comentariile sunt inchise