Agricultura Magravs in Sibiu 27.03.2019

Plantele cresc prin interactiunea cu campurile Magnetice si Gravitationale si nu prin absorbtia substantelor chimice in starea materiei. Aceasta intelegere a interactunilor campurilor ne permite sa folosim diferitele materiale GANS pentru plante, animale, soluri si apa. Tehnologia plasmei in agricultura va fi o noua epoca pentru imbunatatirea sanatatii si bunastarii plantelor si a solurilor, ceea ce va crea la randul lor abundena necesara pentru ca fermierii sa fie stabili din punct de vedere economic. Acest lucru va permite agricultorului sa aiba grija de mediul sau, precum si sa lucreze in armonie cu natura.

Stiinta Plasmei deschide o noua intelegere a lumii naturale din jurul nostru. De la micile bacterii pană la cel mai mare copac si totul intre ele, toate sunt conectate, pentru ca toti provenim dintr-o singura sursa. Plantele sunt entitati plasmatice vii si le numim „Persoane Verticale”. Fiecare planta, animal, bacterii este un reactor viu, care da si primeste campuri si interactioneaza cu campurile din mediul sau.

Descopera mai mult!!

Cercetarea efectuata utilizand diferitele GANS-uri pe plante a produs urmatoarele rezultate: plante sanatoase, rezistenta la daunatori si boala, durata de depozitare mai lunga, perioade de vegetatie prelungite si randamente mai mari. Schimbam mediul din jurul plantelor, permitandu-le sa faca fata extremelor de caldura si de frig. Folosirea materialului GANS selectat in rauri si cai navigabile a aratat ca contaminantii biologici si metalele grele pot fi reduse. Tehnologia plasmei poate fi, de asemenea, utilizata pentru a imbunatati starea de sanatate a animalelor de ferma, reducand nevoia de antibiotice. Incepem doar sa descoperim beneficiile totale ale tehnologiei plasmei in agricultura. Odata ce intelegerea a fost atinsa, hranirea plantelor prin transfer de camp va deveni realitate. Va rugam sa va alaturati cursului pentru a descoperi mai multe……….

Nu se percepe taxa de participare, cunoasterea fiind libera pentru orice persoana atrasa de informatiile predate de Fundatia Keshe si aplicate de cautatorii cunoasterii Universale. La sfarsitul fiecarei zile, in functie de valoarea pe care simtiti ca a adus-o experienta si informatiile prezentate, puteti sa contribuiti financiar prin donatii la dezvoltarea programelor de cercetare si educatie Plasma Romania.

Programul educational se desfasoara in laboratorul privat al grupului de studii Plasma Sibiu, iar inscrierile se fac la numarul de telefon. 0762.197.138‬ – Mircea Negrea.
Mentionam ca exista posibilitatea schimbarii locatiei, daca numarul de participanti depaseste numarul de locuri limitat din laborator.

Sibiu 27 Martie 2019

Prezinta:
Barbu Constantin, student la Institutul Spatial al Fundatiei Keshe.

Program:
Secventa 1 pentru avansati Miercuri ora 17.00 – 21.00+

– Prezentarea grupului de studii Plasma Romania,
– Prezentarea Fundatiei Keshe,
– Prezentarea Tratatului de Pace,
– Prezentarea principiilor Magnetice Gravitationale,
– Prezentarea aplicatiilor pentru Agricultura, Zootehnie, Apicultura si Mediu inconjurator,
– Prezentarea aplicatiilor pentru Habitate (spatii de locuit),
– Prezentarea experientelor si rezultatelor din domeniile prezentate,
– Propuneri de colaborare.

Un eveniment sustinut de plasmaromania suporteri ai Fundatiei Keshe.
Va multumim.

comentariile sunt inchise