Curs Magravs la Brasov

In perioada 16 – 17 februarie 2019 am fost prezenti in Brasov alaturi de membrii grupului privat de studii Plasma Brasov.

Cursul tehnologiei Magravs a atras persoane din mai multe zone ale tarii si ne bucuram ca au acceptat invitatia de a semna Tratatul de Pace KSSSI, astfel au deschis un Portal pentru Comunitatea Universala.

Pe parcusul celor doua zile care au adunat peste 10 ore de predare teoretica, in prima zi au fost transmise princiipiile campurilor magnetice si gravitationale, ce este plasma, metode de realizare a nanomaterialelor si a GANS-urilor de baza. In ziua a doua au fost prezentate metodele de folosire a nanomaterialelor si a GANS-urilor de baza pentru aplicatii in Alimentatie si Sanatate, iar la sfarsitul cursului fiecare participant a primit cadou, un set de bobine nanoacoperite pentru realizarea GANS-urilor.

Publicul prezent a fost educat sa nu abuzeze de aceasta tehnologie si sa sesizeze Autoritatea pentru Protectia Consumatorului http://www.anpc.gov.ro/ , daca in Romania exista persoane /firme care comercializeaza ilegal aplicatii Magravs, fara certificari europene sau autorizati din partea institutiilor statului.

Aceste activitati de manufacturare abuzive au fost raportate catre Fundatia Keshe, astfel se ofera urmatoarele solutii:

1. Fundatia Keshe din anul 2018 vine in sprijinul cercetatorilor care au realizat aplicatii inovative ale tehnologiei Magravs conform procedurilor standard si ofera posibilitatea ca aceste aplicatii sa primeasca gratuit certificari europene.
Urmatoarea procedura este sa se aplice la programul international de manufacturare https://support.keshefoundation.org unde aceste inovatii sa poata fi comercializate conform normelor europene si a legislatiei din Romania.

2. Realizarea unei investitii proprii in care aplicatiile sa urmeze procedurile legale de laborator si certificare, astfel investitorul demonstreaza ca respecta normele europene si legislatia din Romania.
Mentionam ca oferim sprijin logistic persoanelor si companiile interesate in vederea certificarii si manufacturarii aplicatiilor plasmatice in colaborare cu Fundatia Keshe.

Asociatia Stiintifica Plasma Romania a prezentat in exclusivitate primul dispozitiv medical certificat de Fundatia Keshe in Romania si invitam la discutii antreprenorii care doresc sa sustina dezvoltarea Industriei de Plasma.

Investitorii care doresc realizarea de afaceri cu tehnologia Magravs in Romania sunt rugati sa ne contacteze la adresa de e mail cu subiectul „Plasma Industry”.

La finalul cursului am tras concluziile impreuna, astfel grupul de studii privat Plasma Brasov, are intentia de a manifesta o zona de creatie tip laborator. Invitam pe aceasta cale asociatiile si fundatiile din Brasov care au ca scop educatia si cercetarea la colaborari in proiecte de sustenabilitate.

Va multumim pentru prezenta si revenim in Brasov in curand cu un nou curs Magravs cu aplicatii in Agricultura si Mediu inconjurator.

comentariile sunt inchise