Surse Alternative Energetice in Petrila

Revenim alaturi de elevii de la Colegiul Tehnic „Constantin Brancusi” din Petrila, unde in perioada 13 -15 februarie 2019 a avut loc o noua campanie de informare a stiintei plasmatice magnetice gravitationale.

 

Ministerul Educatiei si Invatamantului are in programa organizarea de cursuri optionale in scoli, iar in cazul nostru optionalul a fost: „Intelegerea tehnologiei de Plasma – Surse alternative energetice”.

Programul educativ stiintific a fost coordonat de Profesoara de fizica si ambasador voluntar SCIENTIX http://www.eun.org/home , doamna Candea Nicoleta, iar prezentarile au fost facute in doua clase de a-XII-a cu profil umanist.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [387.62 KB]

Aceste cursuri sunt predate de catre echipa Laboratorului Plasmatic din Petrila, coordonat de Miruna Negrean, Pelecaci Georgeta Emilia, Perte Nicoleta Felicia si Giani Marin Boia, care au fost sustinuti tehnic de catre Inginerul de sistem domnul Sergiu Constantinescu.

Aceasta campanie de informare in cadrul Colegiului Tehnic „Constantin Brancusi” din Petrila a inceput in vara anului 2018, impreuna cu partenerii nostri Asociatia Keshe Romania si ne bucuram sa vedem cum elevii au inceput sa aplice cunostintele acumulate in proiecte nationale si concursuri internationale.

Multumim inginerului nuclear Mehran Tavakoli Keshe pentru cunoasterea oferita.
Va urma …

Primul premiu acordat unei aplicatii a stiintei plasmatice in Romania

Premiul I la sectiunea film la concursul Minitehnicus

Dezvoltari plasmatice in Romania

Bateria Magravs

comentariile sunt inchise