Teoria unificata a campului

„Cand cititi lucrarea mea, daca aceasta este planeta Pamant (Fig. 1A), teoria unificata a campului va spune un lucru: magneticul (Fig. 1B) si gravitationalul (Fig. 1C), sunt ambele la fel, depinde de referential, din ce directie ne uitam.

Daca stati si priviti cu cei doi ochi, il vedeti venind si plecand si spuneti ca este un singur camp. Daca va uitati altfel, arata rosu sau alb, iar in sens invers este alb sau rosu, si apoi spuneti ca sunt doua lucruri diferite. In realitate, uitati-va la structura adevarata a unei masini. Daca puneti luminile rosii in spate si luminile albe in fata este aceeasi masina. Este unificata. Este acelasi lucru. Depinde daca a trecut de tine sau se apropie de tine. Deoarece este aceeasi masina, este unificata.

Aceasta este teoria unificata a campului, care a devenit una dintre enigmele din lumea fizicii, care arata lipsa intelegerii omului. Si daca intelegeti asta, schimbati masina cu Sufletul omului.

Trebuie sa va decideti, primiti sau daruiti, sau vine catre voi ca sa primiti in masura necesitatii, sau dati ceea ce nu aveti nevoie?

Cei care au facut lumea Teoriei Unificate a Campului, au aratat o lipsa absoluta de intelegere a totalitatii Creatii, chiar daca traiesc pe baza acestea zi de zi. Este deplasarea spre rosu sau este deplasarea spre alb? De fapt, este doar o singura deplasare si este aceeasi lumina, aceeasi cale. Depinde doar de punctul de vedere al observatorului.

Ca si om al spatiului, aceasta va va provoca multe probleme.

Aceste Suflet de langa mine, vine inspre mine pentru a lua de la mine, sau este acest Suflet de pe aceasta parte, vine pentru a da?

Si cat de violet este acesta si cat de albastru si alb este celalalt?

Voi decideti reactia voastra, si de fapt, functie de pozitia voastra in raport cu ambele, voi va gasiti pozitia. Este acelasi principiu, este exact aceeasi invatatura, nimic nu s-a schimbat. Tocmai ati schimbat numele Pamantului si al soarelui, cu cel al omului si al fizicitatii lui, cu pozitia Sufletului omului si a altui Suflet. In esenta, este aceeasi entitate, aceeasi lucrare de interactiune a campurilor Universului.

Deci, ne intoarcem la inceput:
Care este scopul Sufletului omului?

Articol extras din revista stiintifica KF PLASMA TIMES nr.8., care poate fi descarcata de aici:

comentariile sunt inchise