Structura dispozitivului inteligent Q

In functie de modelul ales structura reprezinta partea compacta a dispozitivului biofotonic Q.

De obicei se folosesc structuri din casolete de plastic, iar daca ai putina creativitate poti sa te joci cu o forma de Merkaba, Cub, Sfera etc.

Cutia de protectie.

Este important sa cunosti ca dupa terminarea legaturilor, toata structura o sa se nano acopere (se introduce in solutia nano) si iti recomandam sa te gandesti ca tot dispozitivul dupa activare sa il introduci intr-o cutie de protectie pentru ca dispozitivul Q sa ramana in starea initiala in care a fost conditionat.

Recomandam folosirea cutiilor de protectie de tip cub, sfera sau piramida.

Cutia de protectie o sa sa aibe aplicate „picioare” de sustinere de minim 5 cm, deoarece campul plasmatic/biofotonic al dispozivului sa acopere cu fluxul energetic toata structura.Aplicare dispozivului Q direct pe capacitori, afecteaza la nivel subtil dezvoltarea energiei biofotonice.

Materialele pe care le recomandam pentru structura si cutie protectie sunt din: lemn (materie organica), plastic, cupru, aluminiu, ceramica, lut, piatra si sticla.

Important !!!

Dispozitivul Q. se poate nano acoperii (introduce in nano solutie) daca este expus „gol” fara cutie de protectii, cel putin odata la 3 luni. Recomandam amplasarea dispozitivului Q in carcase inchise complet si montarea de pietre semipretioase in jurul carcasei.

Mult succes.

comentariile sunt inchise