Capacitori biofotonici

Pentru a incepe realizarea capacitorilor biofotonici, care reprezinta ,,plamanii’’ dispozitivului Q sau catalizatorul energiei plasmatice magnetice gravitationale, ai nevoie sa achizitionezi cateva materiale, dupa cum urmeaza:

sarma de cupru, argint sau aluminiu ( 0,7 – 1,5 mm),

pistol de lipit + batoane de silicon,

rola de hartie de copt,

rola de folie de aluminiu (copt), patent crocodil.

Exista mai multe forme de capacitori, ei pot fi circulari, triunghiulari, penta, dar acest lucru o sa descoperi in urmatorul pas, daca esti interesat de studiul practic.

Capacitorul standard circular este format din:

Condesator – partea de hartie (60% din suprafata capacitorului), 3 bobine.

Baterie – partea cu aluminiu + hartie (40% din suprafata capacitorului), 2 bobine.

Condensatorul este reprezentat de bobinele de cupru/aluminiu care se fac pe hartie, iar bateria este reprezentata de bobinele de cupru/aluminiu care se realizeaza pe folia de aluminiu.

 

Procedura de lucru:

Pasul 1. Se taie sarma de cupru/aluminiu, hartia si folia de aluminiu in functie de modelul de dispozitiv ales.Dupa ce sarma se taie egal si se indreapta, cele 2 capete de cupru/aluminiu se indoaie in forma de carlig. Orice sarma aplicata pe dispozitivul Q, are aplicat acest carlig, fiind important sa realizati aceasta operatiune, daca doriti sa aveti rezultate in reducerea de energie electrica sau combustibil fosil.

Pasul 2. Urmeaza procesul de nano acoperire a hartiei si a foliei de aluminiu timp minim 5 min, dupa care se roluieste pe rand strans pe sarma indoita la capete.Prima data hartia, apoi aluminiu.

Important !!! Dupa ce a fost scoasa din solutia de nano acoperire, folia de aluminiu se indoaie in jumatate pe latime si se indoaie 1 cm din capatul care o sa vina roluit in interior pe hartie.

Pasul 3. Dupa ce hartia si folia de aluminiu au fost roluite, urmeaza bobinarea capacitorilor cu sarma de cupru dupa model.

Important la acest pas, este ca bobinele sa NU se atinga intre ele. Dupa ce bobinarea a fost realizata perfect dupa diagrama, urmeaza etapa finala, conectarea capacitorului care se face usor si simplu.

Pasul 4. Se unesc capetele sarmelor sub forma de cerc, iar legaturile se fac 2 cate 2, unde mereu la fiecare legatura, sarma cea mai scurta se ruleaza pe sarma cea mai lunga. Va rugam sa urmariti pozele sau tutorialele video care sunt clare pentru aceasta etapa.

Pasul 5. Dupa ce au fost realizate legaturile si capacitorul este adus la forma de cerc, se introduce din nou in solutia de nano acoperire timp de minim 5 min, dupa care se lasa usucat natural sau se poate grabii uscarea cu un feon sau se pot expune langa foc.

Pasul 6. Peste capacitorul uscat, pe ambele parti se lipeste silicon, care reprezinta energia dispozitivului Q si pentru ca bobinele capacitorului sa nu atinga structura sau alti capacitori atunci cand se monteaza.

Nu se aplica silicon peste sarma de cupru/aluminiu care urmeaza a fi conectata/legata.

Important! Se poate aplica silicon/rasina peste toate legaturile sau peste tot dispozitivul Q.

Felicitari, ai realizat capacitorii standard.

Capacitori cu 2 bobine.

Inovatie

Noul model de capacitor este mult mai usor de realizat, daca inlocuiesti hartia de copt cu materia organica ( foaie cocean porumb, frunza de tutun, de nuca de cocos etc).

Daca ai invatat sa realizezi capacitorul cu 5 bobine, afla ca acum poti experimenta capacitorul cu 2 bobine, unde intrarea este egala cu iesirea in campul cuantic al dispozitivului Q. Acest model usor si rapid de realizat a fost testat cu succes la dispozitivele Q care au fost conectate la reteaua de energie, unde au fost inregistrate reduceri de energie la consumatorii care au intrat in dispozitivul Q . Acelasi model este recomandat pentru realizarea dispozitivului Q care este folosit in meditatii.

Este din ce in ce mai simplu acum sa realizezi un dispozitiv Q, daca intelegi importanta capacitorului si a nano acoperirii.

Mult succes.

comentariile sunt inchise