Stiinta plasmatica in sanatate

Televiziunea nationala 6TV.RO https://new.6tv.ro/ a prezentat in direct Emisiunea UMANISMUL TRANSFORMARII, LUNI 4 11 2019, de la ora 15.00 si a avut ca tema: INTRODUCERE IN STIINTA PLASMATICA.

Moderator: Mihaela Muraru – Mandrea
Invitati:
Cercetator Barbu Constantin, fondator si presedinte al Asociatiei Stiintifice Plasma Romania, certificat ca profesor KFSSI in 2017 si student la Institutul Spatial al Fundatiei Keshe in perioada 2018-2019 si Marian Paraschiv – medic, ofiter(r), doctorand si student in programul medical privat al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe, fondator si presedintele CENTRULUI DE EDUCATIE PENTRU SANATATE.
Lucrari publicate: „Tratat de nutritie al OM-ului”, Partea I: „Alimentatia Naturala in medicina preventiva si curativa”, Vol. I-VI, 420 pagini, Tipografia Asociatiei „Elta-Universitate”, 1998-1999. „Tratat pentru Alimentatta Naturala a OM-ului. O reintroducere in Medicina pentru Viata”, Editura „CESAN-CHRISTALIN”, 2003. „Hrana Vie cu Retete Culinare Terapeutice”, Editura „Noua”, Bucuresti, 2006.

FORMATUL DE PRINCIPIU AL TELEVIZIUNII 6TV ESTE GENERALIST, AVAND CA TARGET PERSOANELE DIN MEDIUL URBAN SI RURAL. 6TV EMITE ATAT LIVE, DAR SI ONLINE PE INTENET. IN PLUS, DUPA DIFUZARE, TOATE EMISIUNILE NOASTRE SUNT INCARCATE ONLINE PENTRU REVIZIONARE PE CANALUL DE YOUTUBE AL POSTULUI.
comentariile sunt inchise