Curs: Plasma in Bucuresti

Asociatia Stiintifica Plasma Romania sustine un program educational stiintific de promovare a stiintei plasmatice in perioada 23 Noiembrie in Centrul Holistic Calatorii Initiatice din Bucuresti in intervalul orar 11.00-17.00.

Am pregatit un program creativ si interactiv usor de asimilat de orice persoana indiferent de nivelul de cunoastere acumulat si invitam in mod special medici, doctori, asistenti medicali, farmacisti, psihologi si terapeuti ai medicinei alternative si complementare si facilitatori de dezvoltare personala.

Nu se percepe taxa de participare, cunoasterea fiind libera pentru orice persoana atrasa de informatiile predate de Fundatia Keshe si aplicate de cautatorii cunoasterii Universale. La sfarsitul zilei, in functie de valoarea pe care simtiti ca a adus-o experienta si informatiile prezentate, puteti sa contribuiti financiar prin donatii oferite din inima pentru dezvoltarea programelor de cercetare si educatie Plasma Romania.

Centrul Holistic Calatorii Initiatice se afla pe strada Episcopul Radu nr. 7 A, langa restaurantul indian Haveli (in zona intersesctiei strazilor Mihai Eminescu cu Mosilor), iar usile sunt deschise pentru 50 de persoane si nu este nevoie sa va inscrieti pentru rezervari.

Subiecte:
• Notiuni introductive din stiinta plasmatica,
• Metode de realizare a nano materialelor,
• Metode de realizare a GANS-urilor de baza (CO2/ZnO/CH3/CuO),
• Realizarea GANS-urilor din plante, vitamine si minerale,
• Aplicatii,
• Alimentatia energetica cu plasma,
• Prezentarea testimonialelor si experientelor,
• Prezentarea inovatiilor,
• Propuneri de colaborare.

Corpul nostru este o colectie de milioane de campuri magnetice dinamice care se reunesc si interacționeaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri ale Campurilor MaGrav (campurile magnetice si gravitationale), Plasme individuale care se combina pentru a crea corpul.
Cu aceasta noua intelegere, incepem sa aflam ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent dacă este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind Stiinta Campurilor suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive pe care Fundatia Keshe le-a dezvoltat. Această tehnologie ne permite sa cream medii de camp Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil sa ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa serefaca intr-o stare echilibrata.

Invatand sa va creati propriile materiale Nano si GANS, aveti acum instrumentele si oportunitatea de a va procesa propriul corp inapoi la o sanatate optima.

Aflati cum si luati responsabilitatea pentru propria SANATATE!

Un eveniment sustinut de https://www.plasmaromania.ro/ suporteri ai Fundatiei Keshe https://keshefoundation.org/.

Va multumim!

comentariile sunt inchise