STARGATE LA CASA ALFA DRAGONILOR

Va invitam sa va alaturati grupului plasmatic de suflete care participa la ultima excursie spiritual stiintifica organizata in acest an in Muntii Bucegi, Duminica 16 Octombrie si care au intentia de a se conecta cu suflete de lumina care protejeaza spatiul romanesc.

STARGATE reprezinta programul de evolutie al umanitatii unde se pot manifesta in anumite puncte energetice, intalniri fata in fata cu fiinte de lumina din alte galaxii sau sisteme solare.

In cadrul excursiei avem intentia de a va prezenta si conecta cu energiile si gardienii locurilor care protejeaza tara noastra, iar fiecare participant care va intra in rezonanta cu aceasta cronologie, va primii propriile informatii pentru a incepe contactul direct cu membrii comunitatii universale.

Mentionam ca nu aveti nevoie de echipament special de munte, iar locurile pe care le vizitam mai putin cunoscute publicului pe care le cercetam din 2019, pot fi accesate de copii sau seniori si beneficiaza de locuri de parcare, dar va recomandam sa fiti pregatiti pentru schimbari atmosferice.

Intentia noastra este de a sustine noua paradigma de gandire implementata prin aplicarea stiintei plasmatice si a portalurlor care au fost de curand restaurate in mai multe zone din Romania.

Participarea este libera, iar inscrierile si toate detaliile de organizare se pun la dispozitie la adresa de e-mail , unde va rugam sa oferiti si nr telefon contact si daca veniti cu masina personala sa mentionati orasul si daca mai aveti locuri libere.

Va multumim si va iubim.

comentariile sunt inchise