,,Sorii CENTRALI’’ – Bile de GANS

bbb

,,Sorii Plasmatici” sunt mici recipiente sferice etanse umplute cu GANS.Acestea trebuie sa fie plasate cate unul in centrul fiecarui etaj ( stacker) al unitatii de energie Magravs, astfel ca ecuatorul fiecarei bile sa se afle in acelasi plan orizontal cu cercurile care constituie axele centrale ale buclelor centrale si periferice ale respectivului etaj.Rolul foarte important pe care il au in cadrul unitatilor Magravs aceste recipiente sferice umplute cu GANS este similar celui pe care il joaca Soarele ca sursa de energie in centrul sistemului nostru solar.

Atentie! Se viziteaza sectiunea Diagrame unde metodologia este ilustrata in imagini si schite.

fff

Este necesar ca cele 3 recipiente sa aiba aceleasi dimensiuni.De asemenea, diametrul lor minim este necesar sa fie cel putin la fel de mare ca diametrul bobinei magnetice exterioare.

Ideale pentru dimensiunile unitatilor Magravs pe care l-am descris sunt cele 3 bile de plastic goale, cu diametrul de 2 cm, cate una pentru fiecare set de bobine.

bbb

Avand deja la dispozitie cele 3 bile, vom incalzi la flacara un ac sau un cui subtire.Vom intepa fiecare bila cu acel ac incins,fara sa largim prea mult orificiul format astfel.Este nevoie doar de un spatiu prin care sa putem introduce capatul unei mici seringi fara ac.Apoi fiecare bila va fi umpluta cu ajutorul acelei seringi fara ac, cu cate un tip de GANS lichid, in functie de modul in care urmarim sa generam flux plasmatic intre bile si bobine.

Unii experimentatori au obtinut rezultate excelente diluand cantitatea de GANS din fiecare bila cu apa distilata, in proportie de o parte GANS si doua apa distilata.

Apa distilata utilizata astfel se energizeaza si devine o apa plasmatica.

Va apare o curgere plasmatica intre materialul de tip GANS si apa din interiorul bilei.

In cazul in care vom introduce in bila mai multe tipuri de GANS, vom incepe intodeauna cu GANS-ul mai usor ( magnetic), apoi introducem GANS-ul de putere plasmatica medie si la final GANS-ul cel mai greu.Nu amestecam GANS-urile inainte de a le introduce in bila centrala.

Imediat dupa ce am umplut fiecare bila amestecul de apa distilata si GANS, vom lua un marker si vom nota pe respectiva bila tipul GANS-ului injectat in ea.Apoi astupam foarte bine orificiile bilelor cu un adeziv necoroziv ( se poate utiliza lipirea la rece cu silicon de acvarii netoxic ), astfel incat apa din bila sa nu se evapore sau se se scurga.

Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele personale.

https://testimonials.keshefoundation.org/

Suntem aici sa invatam unii de la altii.

Toate drepturile asupra informatiilor prezentate sunt rezervate de catre inginerul nuclear M.T. Keshe prin Fundatia Keshe.
comentariile sunt inchise