Retreat la Nucet 19 – 21 Iunie 2020

TEMATICA: OMUL NOU

Revenim in Transilvania in perioada Solstitiului de Vara, alaturi de colegii nostri din grupul de studii Plasma Sibiu, unde timp de 3 zile si 3 nopti am pregatit secvente de educatie stiintifica-spirituala.

Locatia:
Pensiunea plasmatica este situata in Transilvania la 20 km de orasul Sibiu, pe Valea Hartibaciului, in Nucet, un loc binecuvantat, un sat mic si linistit in care viata curge incet si frumos.
www.bio-haus.ro
Numarul de locuri este Limitat in gospodaria Bio Haus, dar exista si posibilitatea de cazare la alte pensiuni din zona.

Donatia totala pentru o singura persoana este de 555 lei, in care este inclusa cazare, masa si activitati in perioada 19 – 21 Iunie 2020.
Pentru persoanele pasionate de supravietuirea in natura, exista varianta de camping la cort si masa la preturi accesibile.
Inscrierile se fac la adresa de email cu Subiectul „RETREAT”.

Corpul nostru este o colectie de milioane de campuri magnetice dinamice care s-au reunit si interactioneaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri Campurile MaGrav (campurile magnetice si gravitationale) Plasmele individuale care se combina pentru a crea corpul.

Cu aceasta noua intelegere incepem sa aflam ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent daca este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind Stiinta Campurilor suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive pe care Fundatia le-a dezvoltat. Aceasta tehnologie ne permite sa cream medii de camp Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil sa ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa se restaureze intr-o stare echilibrata.

Invatand sa va creati propriile materiale Nano si GANS, aveti acum instrumentele si oportunitatea de a va procesa propriul corp inapoi la o sanatate optima.

Ayurveda este un sistem vechi de 5.000 de ani de vindecare naturala care isi are originile in cultura vedica din India. Ayurveda reprezinta o stiinta a vietii (Ayur = viata, Veda = stiinta sau cunoastere). Furnizand directive, ideei si principii, privind rutinele ideale zilnice, dieta, comportamentul si utilizarea corecta a simturilor noastre, ayurveda ne reaminteste ca sanatatea este integrarea echilibrata si dinamica intre mediul nostru inconjurator, corp, minte si spirit.

Activitati:
alimentatia energetica cu plasma
metode de realizare si folosire GANS-urilor ayurvedice
exercitii de chi-kung pentru incarcarea si dezvoltarea fortei vitale
tehnici de respiratie – pranayama
ayurveda: principiile generale, tipologii (dosha) – test pentru identificarea tipologiilor, alimentatie si masaj ayurvedic
meditatie pe chakre – constientizarea si activarea centrilor subtili de forta din corpul energetic
metafizica dorintelor – legatura dintre om si natura
exercitii de activarea a glandei pineale cu ajutorul fosfenei
ritualul focului sacru

FACILITATORII
Mirela Muntianu si Constantin Musat au pus bazele proiectului Intuitive Life in 2017 ca urmare a tutror experientelor personale si a cunostintelor acumulate si aplicate.
Pana in acest moment, ei au sustinut peste 40 de evenimente atat in tara cat si in strainatate lucrand cu persoane din diverse domenii: angajati din cadrul politiei, profesori, medici,economisti, psihologi, persoane publice, manageri, angajati din cadrul companiilor private si instiitutiilor de stat. De asemenea, ei au colaborat si implementat acest proiect in cadrul scolilor private si de stat iar alaturi de diferite ONG-uri au participat in diverse proiecte educationale lucrand cu copiii supradotati si copii din centrele de plasament.
In acelasi timp, cei doi isi continua activitatea si pregatirea in cadrul Centrului de Studii si Cercetari Frontale Tarkshya 444 din Bucuresti alaturi de profesorul Serghei Danisin.
Structura acestui curs e bazata pe toata expereinta acumulata a celor doi de peste 10 ani, iar toate tehniciile si informatiile au o sustinere stiintifica.

Mirela Muntianu este instructor acreditat de hatha yoga RYT500, yoga terapie si profesor asistent in formarea instructorilor de yoga in cadrul scolii Yoga Academy Romania. Este consilier de dezvoltare personala acreditat de Ministerul Muncii si Educatiei si s-a format alaturi de profesorul Florian Colceag in dezvoltarea emisferei drepte.

?onstantin Musat este trainer autorizat de Ministerul Muncii si Educatiei Nationale si instructor de arte martiale traditionale, avand pregatirea teoretica si practica in stilurile Taijiquan si Kalaripayattu, Anjaneya Kalari Sangam, India. Deasemnea este terapeut holisitic, format in traditia Ayurveda din India de Sud, avand cunostinte practice in pregatirea si folosirea plantelor si a uleiurilor medicinale dar si in aplicarea masajul traditional ayurvedic Kalari. Din anul 2015 sustine cursuri de supravietuire in natura si trasee initiatice de expeditie nocturna avand pregatirea practica alaturi de prof.dr. Ovidiu Victor Cosbuc si formare practica in roata medicinei shamanice si ritualurile de activare munay-ki (traditia shamanica Q’ero – Peru) din anul 2010.

Barbu Constantin, presedintele Asociatiei Stiintifice Plasma Romania, cercetator si coordonatorul grupului de studii Plasma Romania.

IMPORTANT
Evenimentul spiritual-stiintific se desfasoara in aer liber, conform noilor conditii stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii si ministrului sanatatii, emis in temeiul articolului 44 si al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020.

Va multumim!

comentariile sunt inchise