Curs: Terapie prin „Lumina Vie”

Terapia prin „Lumina Vie” – Vindecarea de Necunoastere si de Netraire
(curs integral de initiere online, teoretic si practic)

O formare de exceptie – curs initiatic interactiv -, la care va invitam cu mare drag: “TERAPIA PRIN „LUMINA VIE” – Vindecarea de Necunoastere si Netraire”, sustinut de Prof. Univ. Dr. TRAIAN D. STANCIULESCU, cu participarea scriitoarei Shanti Nilaya si a trainerului in dezvoltare sustenabila si art terapie Iulia Ioana Huiduc Manolescu, gandit ca un LUMINOS si VIBRANT DAR DE IMPREUNA, structurat in doua module teoretice si unul practic.

Din Ciclul: „Manualul Omului”
2 Module de Initiere in CUNOASTEREA SI OPTIMIZAREA INTEGRALA A SANATATII

Modulul 1, VINDECAREA DE NECUNOASTERE (4 ore): adresat cu preponderenta mintii, in masura sa explice din perspectiva BIOFOTONICII (stiinta „luminii vii”, implicand contributii romanesti unice in lume) si a biotehnologiei de varf (biorezonanta) aspecte inca necunoscute cu privire la structura BPL (bio-psiho-logica) a fiintei umane precum si cu privire la modul de optimizare a vietii noastre in raport cu mediul in care traim, construit si natural, cu cosmosul si cu Dumnezeu.

Posibilitatile practice de armonizare umana urmaresc cateva directii majore de interes – sanatate (medicina integrativa), hrana si energie, arhitectura si productie artefactuala (vestimentatie sanogena, mobilier etc.), arta biofotonica – reprezentand tot atatea contributii prioritare in lume ale specialistilor romani.

Modulul 2, VINDECAREA DE NETRAIRE (3 ore): adresat in principal sufletului si trupului, cu intentia de a prezenta aplicatii practice descrise si explicate in prima parte a cursului. In plus, ca aplicatii vii ale celor prezentate, se vor explora:

+ PUTEREA TERAPEUTICA A CUVANTULUI alaturi de Shanti Nilaya si + PUTEREA TERAPEUTICA A GEOMETRIEI SACRE si VIBRATIEI CULORILOR in mod practic prin MANDALE DE LUMINA individuale in cadrul unui atelier facilitat de Iulia Ioana Huiduc Manolescu.

Cursul este in masura sa raspunda oricareia dintre intrebarile cu privire la cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam, permitand ochilor sa se mareasca pentru a spune: „Ahhh, acum am inteles. In sfarsit…”

CE URMEAZA A PRIMI IN ACEST SENS PARTICIPANTII?
ALTFEL, o poveste despre noi, prin / cu noi ca actori… Caci, acestea sunt sensurile “intelepciunii iubitoare” pe care urmeaza a le darui − esentializate in doar cateva ore de curs − promotorii cursului, implicand cunostinte romanesti cu totul inedite in lume spre a raspunde la intrebarile pe cat de comune, pe atat de putin deslusite: Cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam…

Perspectiva din care este conceputa aceasta invatatura este aceea a BIOFOTONICII (« stiinta luminii vii », de tip biolaser), respectiv a BIOREZONANTEI (interactiunea prin frecventa a sistemelor biologice), pe care promotorii cursului au dobandit-o prin cercetari teoretice originale si prin practici terapeutice de exceptie. Din aceasta perspectiva participantii la curs vor intelege o serie de aspecte majore inca necunoscute cu privire la:
+ functionalitatea si structura BPL (bio-psiho-logica) a fiintei umane; + generarea / stocarea / eliberarea resurselor profunde de energie si informatie ale organismului;
+ modul in care trebuie sa folosim corect cunostintele emotionale si rationale in vederea optimizarii starii noastre de wellbeing; + evaluarea potentialului BPL cu ajutorul masuratorilor (ne)conventionale in scopul unei optime eliberari si utilizari (inclusiv de tip parafizic / parapsihic);
+ realizarea unui plan personalizat de armonizare a propriei noastre vieti in raport cu mediul in care traim, construit si natural, cu cosmosul si cu Dumnezeu.

Posibilitatile practice de cunoastere si armonizare umana prezentate in curs urmaresc cateva directii majore de interes – sanatate (medicina integrativa) prin puterea cuvantului implicit, hrana si energie, arhitectura si productie artefactuala (vestimentatie sanogena, mobilier etc.), arta biofotonica – a madalelor implicit reprezentand tot atatea contributii prioritare in lume ale specialistilor romani.

PROMOTORII CURSULUI:
– Dincolo de statutul academic − de profesor universitar emerit la Universitatea « Al. I. Cuza » din Iasi, director stiintific la Institutului National de Inventica, profesor asociat la Universitatea AKAMAI din SUA, de presedinte al AROSS, vicepresedinte ANATECOR acreditat in “terapie cognitiva”, autor si promotor in lume al primului curs de biofotonica, membru fondator sau / si titular a numeroase institutii (inter)nationale, de autor a peste 40 de originale carti stiintifice si spirituale, cercetator stiintific si inventator distins cu zeci de medalii de aur si premii academice pentru merite de excelenta etc., membru al Academiei Oamenilor de Stiinta si Comandor al Ordinului Militar de Romania − TRAIAN D. STANCIULESCU este cu adevarat un INVATATOR DE A FI, un daruitor deplin deschis tuturor celor pentru care IMBRATISAREA… CUPRINDEREA SPIRITUALA reprezinta un modus vivendi.

– Perspectiva rational-stiintifica a cursului este nuantata si potentata de participarea scriitoarei SHANTI NILAYA, autoare de carti vii, admirabila interpreta a frumusetii si intelepciunii pe care limba si spiritul omenesc le genereaza. Coborand prin cuvant mintea in inima… spre a o ridica inapoi − imbogatita cu sensibilitate. Un dialog extrem de fructuos pe care − in echipa de sens a Asociatiei Romana de Studii Semiotice (AROSS) − Traian D. Stanciulescu si Shanti Nilaya il daruiesc semenilor de multi ani − COBORAND SEMNELE IN AGORA − intru valorizarea cunoasterii si trairii lor.

– Pentru impletirea in act creativ a sensurilor de mai sus, organizarea si perspectiva transdisciplinara, din perspectivele geometriei sacre, vibrationala si art terapeutica sunt realizate prin contributia IULIEI IOANA HUIDUC MANOLESCU – presedinte al Asociatiei Invata sa Zbori, singurul trainer certificat international care preda, la ora actuala, Metoda prof. dr. Florian Colceag®, a carei activitate holistica desfasurata in ultimii 10 ani reuneste metode recunoscute pe plan international precum Resonanz, in cadrul Institutului Kutschera Resonanz® – Austria; TRE® – Tension and Trauma Release Exercise, fiind facilitator certificat in metoda prof. dr. David Berceli, in cadrul TRE® FOR ALL Inc USA; Mandale de Lumina® in metoda prof. dr. Ursula Irgang si in tehnici clasice de art terapie (cu certificare de la University of Florida); specialist in geometrie sacra, certificat in UK de Centre of Excellence si membru al mai multor asociatii de medicina alternativa. In plus, Ioana este si consultant si mentor in gifted education formata fiind alaturi de prof. Florian Colceag, in ultimii 20 ani; Trainer in dezolvare sustenabila si de performanta, Quantic Coach si Consilier in Dezvoltare Personala autorizat de Ministerul Muncii (CNFPA), avand la baza si alte domenii de specialitate in care a excelat precum domeniul juridic, cinematografie, arte vizuale si sport de performanta. In cadrul cursului, prin abilitarea cursantilor de a stapani tehnica mandalelor, a optimizarii prin forme si culori a propriei stari de bine, facilitatoarea contribuie esential la dobandirea performantei de a A TRAI DEPLIN si de A INVATA SA ZBORI.

In concluzie, un curs de echipa integrator − avand „LUMINA VIE” ca principiu de unificare − modelat prin intrepatrunderea intelegerii de viata cu facerea intru traire, un curs daruit de oameni stiutori…
oamenilor care aspira sa stie si sa traiasca, cu Intepciune, Iubire si in Gratie.

CAND SI CUM SE VA DESFASURA CURSUL:
Formarea integrala se va desfasura in perioada 05 – 06 iunie 2020, dupa cum urmeaza: vineri intre orele 17:00 – 21:00, sambata intre orele 10:00 – 18:00 (cu pauza de pranz de 2 ore).
La cerere, pentru a veni in intampinarea nevoilor voastre specifice, suplimentar fata de ceea ce include cursul, se pot organiza si sesiuni individuale online, cu oricare dintre cei trei traineri. Pentru acestea, va rog sa ne scrieti un mail la . Mai multe informatii despre formare puteti afla pe pagina noastra de internet la sectiunea PROGRAME:
https://invatasazbori.ning.com/programe/TpLV2020

CUM SE FACE INSCRIEREA LA CURS?
Pentru a participa la curs va rugam sa completati, in cel mai scurt timp posibil, formularul online pe care il puteti accesa aici: https://forms.gle/kaqrw3yu7Nk2SBoB7
sau facand click pe butonul Tickets al acestui eveniment, urmand ca detaliile suplimentare sa le primiti prin e-mail.

CE INCLUDE CURSUL?
Cei care participa la curs vor beneficia de urmatoarele resurse unice si extrem de valoroase, dar din dar de suflet si Lumina:

+ acces la cele trei sesiuni ale cursului, ce insumeaza 11 ore, desfasurate live si interactiv cu domnul profesor Traian D. Stanciulescu;
+ un rezumat in format electronic al principalelor idei ale cursului; + Mandala de Lumina personala, in format electronic (care poate fi folosita si digital si printata pentru utilizare in viata de zi cu zi);
+ acces la materialele suport de curs (video si text) pe platforma noastra online (pana la sfarsitul anului in mod gratuit;
+ accesul pe viata la un grup dedicat acestui curs si tematicii biofotonicii cu posibilitatea de a interactiona in continuare cu participantii la curs si cu alti absolventi ai formarilor noastre, interesati de aceasta tema, pentru a face schimb de expderienta si a-si impartasi in continuare resurse si propria evolutie, pe directiile trasate de curs;
+ Diploma de participare la curs semnata de domnul profesor Traian D. Stanciulescu, in calitate de instructor autorizat.
+ Certificat de participare la curs (cu tematicile parcurse) si numarul de ore de formare de specialitate, din partea Asociatiei Invata sa Zbori;
+ BONUS DE PARTICIPARE: o carte de dar in format digital: DUHOVNICUL DE TAINA.

LOCURILE SUNT LIMITATE, atribuirea acestora urmand a se face in ordinea primirii inscrierilor complete.
Va asteptam cu multa Culoare, Bucurie si Lumina, sa calatorim impreuna pana dincolo de capatul curcubeului.

Iulia Ioana Huiduc Manolescu ?

https://www.linkedin.com/in/iulia-ioana-huiduc-manolescu-7252845/

Shanti Nilaya, Traian D. Stanciulescu
& Echipa Invata sa Zbori

www.invatasazbori.ning.com

comentariile sunt inchise