Programul de medicina plasmatica de la Brasov

Asociatia Stiintifica Plasma Romania a inceput in luna aprilie 2019 campania de promovare a programului medical privat al Institului Spatial al Fundatiei Keshe, unde doctorii, medicii, asistentii medicali, stomatologii, farmacistii, terapeutii medicinei alternative au fost invitati sa aplice.

In data de 16 noiembrie 2019, in sala de conferinte de la Hotel Esprit, alaturi de colegii din grupul de studii Plasma Brasov, a fost prezentat Programul romanesc pentru Medicina si Alimentatie al tehnologiei Keshe GANS.

Ne bucuram sa va anuntam ca studentii romani KF SSI pot realiza in 2020 sesiuni de terapii plasmatice experimentale in cadrul Centrelor Private de Sanatate si Nutritie din orasele Bucuresti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Brasov, Bran si Iasi, iar toate detaliile legate de programari vor fi puse la dispozitie in curand pe plaforma noastra educationala.

Lansam o invitatie de colaborare asociatiilor si fundatiilor care au ca scop educatia, sanatatea si alimentatia, medicilor, doctorilor, farmacistilor, terapeutilor de medicina alternativa si complementara, oamenilor de afaceri si antreprenorilor, care doresc sa colaboreze cu A.S.P.R. in domeniul medical, sunt rugate sa ne trimita un email la adresa  cu Subiectul „MEDICAL”.

In cadrul evenimentului au fost prezentate programele publice gratuite de educatie pe care le realizam din 4 februarie 2016 si care au adunat peste 1.000 de ore de predare a cursurilor cu notiuni introductive a Stiintei Plasmatice in 12 judete din Romania dar si in 3 orase din Bulgaria. In urma acestor programe de educatie plasmatica, am reusit sa organizam grupuri de studii private in orasele Bucuresti, Brasov, Cluj, Petrosani si Sibiu, in cadrul carora membrii activi au acceptat invitatia de a semna Tratatul de Pace KF SSI.

Au fost prezentate publicului procedurile de realizare a nano materialele si metodele de captare GANS-urile de baza si platforma educationala in limba romana https://ro.kfwiki.org/wiki/KF_Wiki si a fost lansata invitatia de a participa la programul medical privat al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe. https://keshefoundation.org/education/private-teachings

Invitatia a fost prezentata de catre echipa Asociatiei CESAN dr. Marian Paraschiv si nutritionist Andreia Claudius, care fac parte din Programul romanesc pentru Medicina si Alimentatie al tehnologiei Keshe GANS, studenti in cadrul programului medical KF SSI.

Prezentarea a continuat descrierea produsele de infrumusetare de la compania Nuca Organic, care utilizeaza in 2 produse cu certificare europeana tehnologia Keshe GANS si care este pregatita pentru a manufactura o gama larga de produse cosmetice pentru compania KFGL.

Inovatiile Plasma Romania din domeniul de alimentatie si sanatate care au atras atentia la nivel international au fost prezentate de cercetatorii plasmatici, iar publicul a fost invitat sa le testeze beneficiile. Toate inovatiile se afla intr-un process amplu de certificare europeana pentru sustinerea zonelor de manufacturare in Romania, a companiei Keshe Global din S.U.A. https://kfgl.global/.

La sesiunea de testimoniale si experiente cercetatorii plasmatici din grupurile locale au prezentat rezultatele lor inregistrate in domeniul de sanatate si energie si cele publicate in revista stiintifica KF PLASMA TIMES..Au fost mentionate metodele de realizare a unui testimonial stiintific https://support.keshefoundation.org/section.php?section=science-journal si platformele de colectare a testimonialelor la nivel international https://testimonials.keshefoundation.org/.

La sectiunea FORUM, cadrele medicale prezente au acceptat propunerile de colaborare, astfel reusim sa marim echipa medicala din Brasov cu studenti romani inscrisi in programul privat al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

IMPORTANT!! In perioada 1-2 februarie 2020 A.S.P.R. va organiza un curs privat in Brasov pentru studentii KF SSI din echipa romaneasca, iar inscrierile se fac la adresa de email cu Subiectul „BRASOV”.

Va multumim.

comentariile sunt inchise