Primul premiu acordat unei aplicatii a stiintei plasmatice in Romania

La Clubul Copiilor Petrosani a avut loc in data de 09.iunie.2018, Concursul judetean ,,Minitehnicus -editia a VIII-; , organizat de prof. Imre Kovacs la Palatul Copiilor din Petrosani.
La concursul Minitehnicus, unde participarea a fost peste asteptari, au participat 49 de elevi si profesori de la Palatul Copiilor din Deva, Liceul D.Leonida din Petrosani, Colegiul tehnic ,,Constantin Brancusi’ din Petrila, Scoala gimnaziala nr.7 din Petrosani,Scoala I.G.Duca -Petrosani, Colegiul National -Petrosani, Scoala generala Vulcan, unde elevii au prezentat lucrari practice realizate in cadrul cercului de la Clubul Copiilor din Petrosani in fata celor 10 profesori.

Participarea a fost peste asteptari, 49 de elevi de la Palatul Copiilor din Deva, Liceul Dimitirie.Leonida din Petrosani, Liceul Industrial din Petrila, Scoala gimnaziala nr.7 din Petrosani,Scoala I.G.Duca -Petrosani, Colegiul National -Petrosani, Scoala generala Vulcan, au prezentat lucrari realizate la scolile si palatele participante.

Ne bucuram sa va anuntam castigatorul concursului a fost Darius Iorga Alexandru, elev in clasa a-V-a la Scoala Gimnaziala ,,I.D. Sarbu’’ din Petrila , care a realizat o baterie Magnetica Gravitationala, in urma studiului care a fost realizat alaturi de doamna profesoara Cindea Nicoleta si cercetatorii Giani Marin Boia si Pelacaci Georgeta Emilia din grupul de studii Plasma Hunedoara, laboratorul din Petrila.

comentariile sunt inchise