Premiul I la sectiunea film la concursul Minitehnicus

Film documentar – Bateria Magnetica Gravitationala

La Clubul Copiilor Petrosani a avut loc in data de 09.iunie.2018, Concursul judetean ,,Minitehnicus -editia a VIII-; , organizat de prof. Imre Kovacs la Palatul Copiilor din Petrosani.
La concursul Minitehnicus, unde participarea a fost peste asteptari, au participat 49 de elevi si profesori de la Palatul Copiilor din Deva, Liceul D.Leonida din Petrosani, Colegiul tehnic ,,Constantin Brancusi’ din Petrila, Scoala gimnaziala nr.7 din Petrosani,Scoala I.G.Duca -Petrosani, Colegiul National -Petrosani, Scoala generala Vulcan, unde elevii au prezentat lucrari practice realizate in cadrul cercului de la Clubul Copiilor din Petrosani in fata celor 10 profesori.

Ne bucuram sa va anuntam ca proiectul O.D.A. care participa la concursul laboratoarelor internationale din Hanoi – Vietnam.
https://www.facebook.com/events/1930309333709990/ a reusit sa obtina locul 1 la sectiunea Film.
Nano echipa este formata din Ovidiu – Denisa – Angela (O.D.A.), tineri cercetatori, elevi in clasa a IX a la Colegiul Tehnic ,, Constantin Brancusi’ din Petrila http://proiecte.liceupetrila.ro/ si la Colegiul National ,,Mihai Eminescu’ din Petrosani http://www.cnme-petrosani.ro/, proiect coordonat de profesoara Cindea Nicoleta si cercetatorii Giani Marina Boia si Pelacagi Emilia Georgeta din grupul de studii Plasma Hunedoara, laboratorul din Petrila.

comentariile sunt inchise