Acasa Nano Info Plasma @ Transylvania Calling festival

Plasma @ Transylvania Calling festival

Festivalul Transylvania Calling – Adunarea Triburilor, promoveaza un puternic etos al unitatii, legand oamenii de toate categoriile de viata si de varste. Transilvania Calling aduna oameni de peste tot din Univers in Tara Minunilor din muntii Transilvaniei timp de 8 zile si 7 nopți. Ne intalnim pentru a ne reantalni cu natura, sa sarbătorim viata, sa ne bucuram de muzica si dans, sa experimentam si sa impartasim experientele.

Locatia: jud.Brasov, Comana de Sus

Programul Festivalului: https://www.transylvaniacalling.com/festival
Sumarul programului: http://bit.do/tcsumar

8 zile 7 experienta de camping pe timp de noapte, 3 scene, 100+ Muzicieni,
Localizare rau si padurea umbrita, Piata internationala de produse alimentare si moda,  Ateliere si zone de vindecare, Arta si vizuale, Galeria de arta si Cinema, Zona de familie si zona de copii.

In cadrul festivalului T.C. suntem invitati sa sustinem 2 ateliere cu tehnologie avansata de plasma spatială cu aplicatii in domeniul sanatatii, alimentatiei si agriculturii.

Prezinta: Barbu Constantin, student Institutul Spatial al Fundatiei Keshe, cercetator Asociatia Stiintifica Plasma Romania.

Vineri 16 August ora 12.00.
Atelier teoretic: Tehnologia Keshe GANS.

Primul atelier se referă la stiinta si tehnologia plasmei, omenirea ar putea in cele din urma sa invete despre realitatea lumii si a creatiei, gasind raspunsuri chiar si pentru lucruri inexplicabile anterior. Omenirea trebuie sa invete de asemenea despre etica comunitatii universale, de ce suntem aici, care este scopul nostru si cum omenirea va ințelege valoarea reala a păcii, va pune in aplicare si o va mentine pe planeta Pămant si, ulterior, va trai in pace oriunde in spatiu . Stiinta plasmei deschide o noua ințelegere a lumii naturale din jurul nostru. De la micile bacterii pana la cel mai mare copac si totul intre ele, toate sunt conectate, pentru ca toti provenim dintr-o singură sursa. Plantele sunt entitati plasmatice vii si le numim „Persoane Verticale”. Fiecare planta, animal, bacterii este un reactor viu, care da si primeste campuri si interactioneaza cu campurile din mediul sau:

Sambata 17 August, ora 11.00
Atelier teoretic: Tehnologia Eterica.

Al doilea atelier se refera la nanotehnologia avansata a Eterului, iar aplicatiile sale cu sunet si lumina sunt furnizate de civilizatii avansate Nivelul Dimensiune +11 a Comunitatii Universale prin channeling Marina Jacobi.

Fiintele de lumina  ne supravegheaza constant, ne ghideaza si  ne ajuta in evolutia noastra, intervin in situatii critice, de exemplu: să anihileze agentii poluanti sau sa opreasca efectele nocive a tehnologiei 5G.

Aceste civilizatii  sunt bine documentate in multe domenii, ne studiaza de la distanța, citind mintea noastra si avand o multime de informatii despre Pămant. Traim in „lumi paralele”. Toate gandurile noastre sunt receptate  de cei din astral si ei sunt dispusi sa ne ajute sa progresam.

Vrem sa va aratam un alt mod de a implementa Holograma pentru abundenta completa in realitatea dumneavoastra. Se numeste Energia Filantropica, cand inlocuiti structura  banilor cu energia inimii si o veti oferi fara sa asteptati ceva in schimb.

https://www.transylvaniacalling.com

https://www.instagram.com/transylvania_calling/

https://www.youtube.com/TransylvaniaCalling

https://www.facebook.com/events/1007465452652851/

https://www.facebook.com/transilvaniacalling/

https://twitter.com/TransylvaniaDMT

https://soundcloud.com/transylvaniacalling

https://www.mixcloud.com/transylvaniacalling

comentariile sunt inchise