Plasma home school 3

Va invitam sa participati la a treia grupa a programului online gratuit de educatie si cercetare-dezvoltare-inovare in stiinta plasmei Keshe, denumit „Generatia spatiala” (home schooling program) cu participare pe platforma ZOOM pentru copii cu varste intre 7 si 18 ani.

In anul 2022 am reusit sa formam 2 grupe de copii care au fost atrasi de realizarea nano materialelor si a GANS-urilor, iar Grupa 3 isi incepe activitatea in luna februarie si se incheie in aprilie 2023.

Cursurile sunt sustinute de Barbu Constantin si invitati sai intr-o singura zi pe saptamana.

Prima intalnire cu parintii si copii se realizeaza Duminica 15 ianuarie 2023 de la ora 15.00, iar a doua intalnire are loc Joi 26 ianuarie 2023 de la ora 19.00.

Inscrierile se realizeaza la adresa de e-mail cu Subiectul „COPII”, unde o sa primiti si link-urile de conectare pe platforma zoom la cele 2 intalniri.

Intentia este de a deschide posibilitatea formarii si educarea tinerilor in etica spatiala pentru construirea si pilotarea navelelor spatiale, dar si pentru aplicarea cunoasterii in diferite domenii ca: Sanatate, Alimentatie, Agricultura, Mediu inconjurator, Arta, Constructii, Transport si Energie.

Educatia primita in cadrul modulelor teoretice si practice, ajuta pilotii spatiali sa inteleaga, cum orice fiinta de pe pamant poate sa supravietuiasca pe alte planete, astfel cunostintele acumulate pot crea beneficii pe planeta prin implementarea inovatiilor in societatea actuala.

Rezultatele dezvoltarilor din cadrul modulelor de educatie vor fi distribuite catre domeniile de activitate, utile in viata de zi cu zi de catre cadetii spatiali, doar daca sunt folosite in proiecte pasnice. Pilotii spatiali vor preda cunostintele tuturor comunitatilor, pentru a pregati generatiile viitoare pentru calatorii in spatiul cosmic.

Tehnologia plasmatica Magnetica Gravitationala, foloseste proprietatile totalitatii plasmei, pentru a crea miscare si ridicare de la sol si energie, fara a distruge caracteristicile materiei. Sistemul utilizeaza interactiunea dintre campul magnetic si cel gravitational pentru a obtine pozitionare si miscare.

Nimic nu este ars sau risipit si nu polueaza.

Tehnologia plasmatica este eficienta si nu distructiva, este rezultatul evolutiei progresive a stiintei si tehnologiei pe parcusul a mii de ani. Tehnologia plasmatica este urmatorul pas in acea evolutie.

Este viabila si este aici azi. Puteti fi unul din primii oameni in spatiu folosind Tehnologia spatiala Keshe GANS.

Daca considerati aceasta cunoastere universala benefica pentru copii dumneavoastra, va invitam la intalnire.

Va multumim.

comentariile sunt inchise