Antena Magravs Generator

Membrii Asociatiei Stiintifice Plasma Romania au inceput in luna decembrie 2021 sa primeasca informatii de la Creator la nivel de suflet (channeling) in direct la intalniri publice pe zoom, pentru a realiza un dispozitiv de energie electrica.

Intalnirile au fost organizate saptamanal pana in perioada Martie 2022 unde sau oferit doar 50% din informatiile de constructie care au putut fi prezentate public. In urma informatiilor oferite de Creator a fost format un grup de cercetare din 2 doamne si 3 domni care in urma apelurilor de sustinere financiara din inima a proiectului, au inceput sa achizitioneze si sa debiteze materialele necesare.

Perioada de constructie a Antenei Magravs generator independent wireless a inceput din luna Septembrie 2022, montarea s-a realizat in judetul Prahova in 19 decembrie 2022, cu reglajele finale in 27 decembrie 2022, raza de acoperire depasind Marea Britanie.

In luna noiembrie 2022 a fost construit primul cuptor GANS pentru topirea sticlei speciale, care a fost turnata in matritele realizate in Germania si Romania.

Tehnologia Keshe GANS si urmatoarele materialele din care este formata Antena Magravs Generator sunt: Nano sarma cupru, sticla GANS, teava din otel, sarma zincata, tabla cupru.

Timpul de realizare efectiv este de 30 de zile daca avem toate materialele de constructie achizitionate si debitate, pentru a reusi acoperirea suprafetei Romaniei cu inca 8 Antene Magravs Generator independent wireless, iar costul de materiale este in total de aproximativ 48.000 euro.

In luna Iunie 2022 sufletul Antenei Magravs Generator a fost pozitionat prin intentie cu ajutorul Creatorului in spatiul energetic al planetei Pamant, iar din luna August a fost montat si activat primul Plasma mini Magravs intr-un apartament din Bucuresti pentru captarea energiei, dar fara conexiuni directe ale unitatii la reteaua de energie electrica a locuintei.

In prima luna a putut fi observata nano acoperire retelei de cabluri electrice din apartament in proportie de 50%, iar in luna decembrie 2022 in proportie de 100%.

Din luna Octombrie si Noiembrie 2022 factura apartamentului are o scadere a pretului lunar intre 45%-50%, in conditiile in care pretul kilovatului a fost scumpit in luna septembrie 2022, iar indexul se ofera lunar si nu este etapa de regularizare.

In urma acestui rezultat al experimentului in cadrul intalnirilor saptamanale de miercuri pe zoom STARGATE, impreuna cu membrii comunitatii plasmatice din Romania a fost luata decizia de a continua replicarea acestui experient in toate judetele tarii.

Astfel a fost format un grup spiritual de cercetare Mini Magravs unde membrii au realizat pana la sfarsitul anului 2022 aproximativ 200 de unitati Plasma mini Magravs.

Perioada de cercetare a interactiunilor este Decembrie 2022 – Martie 2023, iar la sfarsitul fiecarei luni sunt organizate sesiuni in direct pe zoom unde se ofera testimoniale.

Deschidem o cale de comunicare rapida acum si pe Telegram, doar pentru romani cu discutii in limba romana, unde avem intentia de a organiza grupuri de studii in toate judetele tarii.

https://t.me/+6oJP8R850b9hNjU0

Asociatia Stiintifica Plasma Romania ofera posibilitatea de a fi realizate donatii din inima pentru dezvoltare acestui proiect cu MENTIUNEA Proiect Valentina.
Daca aveti posibilitatea, puteti oferi sponsorizari, iar toate datele de contract se ofera pe email .

Contul LEI
RO84BTRLRONCRT0433534601 deschis la Banca Transilvania.

Cont Euro
RO34BTRLEURCRT0433534601 deschis la Banca Transilvania.

Multumim domnului profesor Mehran Tavakoli Keshe pentru toata cunoasterea oferita si suntem recunoscatori Creatorului pentru darurile oferite.

Va multumim din inima tututor celor care ati sustinut manifestarea acestui proiect cu rezultate benefice pentru Umanitate.

comentariile sunt inchise