Plasma: „Darul Universului”

Dragi prieteni, va invitam cu drag sa urmariti inregistrarea emisiunii din 16 decembrie 2023 ,,Fata in Fata cu Sine”, realizator Mariah Claudia Wotsch, life coach, pe platforma YouTube TerranovaTV Romania. Exista inca multe descoperiri si multa cunoastere in lume despre care foarte putini oameni stiu. La Fata in Fata cu Sine, va prezentam o asemenea cunoastere. Vorbim despre Plasma Keshe ca Dar al Universului pentru omenire si despre beneficiile tehnologiei plasmatice in domenii precum sanatate, agricultura, transport, energie, mediu si altele. Invitatul editiei este Constantin Barbu – Presedintele Asociatiei Stiintifice Plasma Romania (ASPR).

Ce este Plasma?
Cum o putem folosi pentru evolutia personala?
Sunt doar 2 dintre intrebarile la care veti afla raspuns daca veti alege sa ramaneti pe canalul Terranova TV.

Pentru ca, alaturi de invitatul nostru, va invitam sa continuam calatoria catre sine si sa fiti deschisi sa descoperiti care sunt beneficiile cunoasterii de sine …si nu numai.

Ramaneti prezenti si lasati-va inspirati! La finalul calatoriei, ati putea realiza ca ati dat un sens vietii voastre, in timp ce cautasi sa va amintiti Cine Sunteti si sa Deveniti Cine Sunteti.

Vizionare placuta!

comentariile sunt inchise