OMUL, FIINTA DE LUMINA VIE

Iata egida sub semnul careia pornim din nou la drum, spiritual-daruitori. Coborarea semnelor in Agora, chiar intre oamenii care aspira sa inteleaga, poarta in sine un adevar fundamental si anume: DE ACUM STIM, EXISTA ! Asadar, in echipa, tuturor: LUMINA VIE. AROSS.

Iata ceea ce, povestit in limbajul mai riguros al biofotonicii (stiinta „luminii vii”) urmeaza sa daruim Vineri 12 august 2022 la Central Plaza Hotel din Piatra Neamt, iar toate detaliile de participare sunt puse la dispozitie la numarul de telefon 0757656488 de organizatoarea Miron Mirela.

Evenimentul initiatic pe care il pregatim aspira sa contureze o cunoastere integratoare a fiintei umane, inteleasa ca fiinta duala: trupeasca (substantial-corpusculara ) si sufleteasca (radiant-ondulatorie), respectiv ca o fiinta energetica si informationala.

Fiind greu sesizabila intuitiv, dimensiunea „luminoasa” a fiintei umane − de natura (bio-psiho)electromagnetica, „aurica”, accesibila doar clarvazatorilor − este inca putin cunoscuta, desi banuita si aplicata dintotdeauna de practicile terapeutice traditionale, complementar-naturiste, holistice, practici pe care medicina integrativa actuala isi propune sa le explice in termenii stiintei si tehnologiei inclusiv.

Or, tocmai aceasta dimensiune radiant-informationala naturala a fiintei umane a fost in ultimul secol esential modificata de tehnologiile terestre (energetice, comuncationale etc.), pe de o parte, respectiv de efectele radiatiilor cosmice (solare, galactice etc.), pe de alta parte, care au generat schimbari profunde la nivelul structurii si functionalitatii fiintei umane, al manifestarii sale energo-informationala naturale.

In consecinta, scopul evenimentului organizat este tocmai acela de a aduce mai multa claritate asupra mecanismelor fine care influenteaza starea de echilibru a omului, homeostazia necesara atat mentinerii sanatatii integrale, holistice a acestuia, cat si utilizarea unor atare cunostinte pentru imbunatatirea calitatii vietii.

Tocmai aceste doua obiective reprezinta domeniul de interes a ceea ce lectorii deja au numit sugestiv si aplicativ: VINDECAREA DE NECUNOASTERE SI NETRAIRE. O aspiratie de armonizare a tuturor prin toti…

IMPREUNA cu Traian Dinorel Stanciulescu.

Va multumim.

comentariile sunt inchise