Experienta universala de transmutare a zborului cu plasma

In urma succesului de testare si construire a sistemului de simulare a zborului, cu sprijinul cautatorilor de cunostinte din intreaga lume, Fundatia Keshe este pregatita sa intre in a doua faza a simularii zborului cu testare pentru a transmuta sufletul si eventual fizicalitatea de la un sistem la altul in cadrul Centrului de imbunatatire a zborului din Linz,Austria.

Aceasta a doua faza de transmutare la Centrul de Imbunatatire a Zborului este considerata a fi penultima faza de testare pentru transmutarea dintr-un punct in altul sau, eventual, pentru transmutarea viitoare in alte puncte din univers.

„Tu decizi unde mergi. Tu esti capitanul zborului tau.” – MT Keshe, 2022 05-27

Este timpul pentru schimbare, este timpul pentru progres. Lansam „Transmutarea de simulare a zborului cu plasma universala” voluntara folosind tehnologia plasmei Keshe, in pregatirea transmutatiei pentru calatoriile in spatiul. Indiferent de conditiile dezvoltate, toata lumea este binevenita sa aplice si sa participe la acest eveniment care schimba lumea, o schimbare progresiva a noilor tehnologii spatiale.

Va fi acceptat un numar limitat de participanti pentru aceasta faza!

Pret: 2 000 € (plus transport si taxe)
https://store.keshefoundation.org/store/product/AllPurposePlasmaFlightSimulationMobile/

KF cauta 30-60 de persoane care sa treaca prin experienta de transport/transmutare, creand invelisul in care corpul poate fi suspendat si rematerializat in a doua unitate.

Aceasta faza de testare ar trebui sa fie realizata pe la jumatatea lunii septembrie, iar apoi KF-ul va intra pe deplin in modul de calatorie in spatiu. In cazul in care o unitate de zbor noua, modificata, va fi conectata la retelele de telefonie mobila pentru a realiza sistemul de zbor mobil.

Pentru aceasta faza, KF va colecta toate documentele de calatorie relevante, cum ar fi pasapoartele si vizele necesare pentru a intra in tara Austria. Deci toti candidatii din acea faza vor intra legal in Austria – singura diferenta este ca nu vor folosi un avion, ci tehnologia de transmutare.

In urmatoarea faza, candidatii prezenti in Austria vor merge „legal” in SUA sau in alte locuri, respectand din nou toate reglementarile de imigrare.

comentariile sunt inchise