Joaca cu energia plasmei

Odata cu valurile din ce in ce mai puterince de energie care scalda planeta noastra, noi stari de constiinta sunt accesibile oamenilor. Unul dintre rezultatele acestor stari de constiinta este ca avem nevoie de alt tip de hrana, din ce in ce mai usoara. Aceasta este explicatia cresterii tendintei spre vegetarianism, veganism, raw food s.a. Aceasta este si explicatia numitor intolerante alimentare si afectiuni din ce in ce mai raspandite acum.

Cunoscuta ca energie universala sau chi, prana, mana, aceste campuri subtile sunt acum manifestate prin materialul GANS, care ati invatat sa il realizati in diferite metode.

Exercitiu pentru absorbirea campurile Magnetice Gravitationale.

Echilibreaza-te.

Conecteaza-te.

Creaza 3 recipiente cu pulverizator de CH3 / CO2 /ZnO cu Lichid Plasma Gans care sa contina putin material Gans.

Atentie! Nu iti freca mainile si nu pulveriza prea mult material.

33

Incepe ziua prin crearea conectivitatii cu campurile Universale si pulverizeaza putin din fiecare recipient in palma mainii drepte, astfel:

Primul material CH3 de culoare portocaliu / brun care reprezinta energia.

Al doilea material CO2 de culoare gri, care reprezinta conexiunea comunicarii.

Al treilea material ZnO de culoare alba, care reprezinta conexiunea cu emotia.

A1

Acum strange materialul GANS gentil intre palme si asteapta sa se usuce incet in mainile tale.

44

Iesiti in afara locuintei (balcon) si directioneaza palmele deschise catre cer si lasati campurile care se scalda de pe planeta noastra sa fie absorbite. Cautati energia pentru a va echilibra si a va hrani, simti caldura ?

uuu

Acum poti da mai mult, sa primesti mai mult.
Acum te hranesti din camp.
Echilibrul va aduce pace.

Joaca cu energia plasmei continua.

In continuare incepem sa intelegem cum ne putem juca mai mult cu energia plasmei.

Va prezentam 2 concepte de alimentatie spatiala care pot fi testate de orice persoana care merge pe drumul de elevare a sufletului si au studiat atent nano aplicatiile pentru Sanatate.

Cunoscute la nivel international sub denumirea ,, Star Formation ‘’ in traducere ,,Formatie Stea‘’ ele se pot realiza cu bobine nano sau cu reactoare dinamice.

In conceptul de hranire energetica cu ajutorul bobinelor se realizeaza nano acoperirea prin procedura cu soda caustica dupa care se nano acopera cu materiale Gans realizate special pentru acest scop.Este necesar sa realizati materiale Gans necesare ca supliment energetic-informational din amino acizii de baza (CO2 + CH3 + ZnO + CuO), vitamine, proteine si alte oligoelemente.

human-body-infographics-465321784-57ab54755f9b58974a07fa9f

Va recomandam sa vizitati sectiunea Transmutari unde puteti invata cum puteti realiza diferite mixuri de materiale Gans organice, care pot suplimenta dieta energetica.

12489281_915644685223881_495124346857033856_o

Schema de folosire a sistemului de hranire plasmatica cu ,,Formatia Stea’’.

Folosim o geometrie fixa simpla in care sa pozitionam unitatile supra etajate cu bobine nano.Persoana care doreste sa primeasca energia se pozitioneaza mereu in mijlocul unitatilor, in picioare, iar daca campul de energie este resimtit intens, atunci se alege o pozitionare a unitatilor pe o suprafata mai mare.

Atentie ! Recomandam sa nu pozitionati unitatile la nivelul capului, iar pozitia persoanei in interior sa fie verticala.Nu conectati unitatile la reteaua de energie electrica sau la baterii.

12814409_976338919126693_8208274155913517561_n

12509579_815134821947808_6000478756522972934_n

Multumeste pentru energia primita si daca te simti motivat sa continui aceasta metoda, realizeaza un nano program zilnic de alimentatie spatiala.

Continuam sa va impartasim cele mai noi aplicatii de alimentatie spatiala cu reactoare dinamice.

Va prezentam o noua metoda simpla care poate fi realizata de persoanele care au invatat cum se realizeze corect procesul de nano acoperire si materialul Gans, asfel reusiti sa intelegeti si sa aplicati mai mult din tehnologia Magnetica Gravitationala prezentata de invatatorul nostru, mr. M.T. Keshe.

Aplicatiile cu reactoare dinamice sunt simple de realizat daca colectati coolerul de la un calculator si atasati pe el o bila de ping pong plin cu un mix de apa distilata/ demineralizata + material Gans + Amino acizi.

reactor

Domnul M.T. Keshe ne invata sa folosim acest tip de alimentatie spatiala folosind analogia concursurilor de maraton, unde alergatorii au nevoie sa culeaga de pe marginea traseului paharele cu apa, iar daca au o viteza prea mare, ei nu vor apuca aceste pahare, astfel intelegem ca pentru inceput o sa folosim reactoare cu viteze de rotatie minime, iar viteza poate sa creasca in functie de rezultatele anterioare.

Joaca cu acest tip de aplicatie o sa va aduca modele noi de reactoare cu 2 sfere (bila in bila), iar mai departe aceaste aplicatii cu bila in bila se pot deplasa in sensuri de rotatii si la viteze diferite.

Atentie! Recomandam ca sferele sa fie realizate din cupru, zinc, ceramica sau sticla de inalta calitate.

21427378_349266765514744_381375553130000602_o

Schema de folosire a sistemului cu reactoare dinamice.

O buna modalitate si simpla de alimentatie spatiala (energetica-informationala) este sa creati un sistem dinamic cu minim 2 reactoare cu proportii mix 1/2 sau 1/3 in bile cu materialele Gans + Amino, pentru manifestarea buclei de infinit la nivel subtil.

dadada

– prezentarea modului de realizarea a alimentatiei energetice folosind campurile Magravs, ca fiind unica solutie a alimentatiei viitorului in spatiu, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe

– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.96 din 14 Ianuarie 2016

Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele personale.

https://testimonials.keshefoundation.org/

Suntem aici sa invatam unii de la altii.

Toate drepturile asupra informatiilor prezentate sunt rezervate de catre inginerul nuclear M.T. Keshe prin Fundatia Keshe.
comentariile sunt inchise