Detox Magnetic Gravitational

Procesul de detoxifiere ajuta organismul sa atinga echilibrul pentru dezvoltarea abilitatilor latente (levitatia, telekinezia etc) si pentru accesarea supra constiintei astfel sistemul imunitar isi redobandeste capacitatea maxima pentru aparare a corpului, reducand riscul de aparitie a afectiunilor.

Confom ultimelor rezultate din cercetare expuse de Tamarinda Maassen de la Clinica de Medicina Cuantica Spatiala din Timisoara https://www.svit.ro/ro/#shanti-deus   , paraziitii, virusii, viermii, bacteriile, microbii, ciupercile sunt entitati inteligente care folosesc programe de autodistrugere pentru a ne conduce viata si au dezvoltat capacitati de a supravietui la conditii extreme.

In functie de nivelul de elevare a sufletului, nano tehnologia MAGRAVs cu aplicatiile sale pentru Sanatate actioneaza si echilibreaza primele 5 corpuri: fizic, energetic, informational, emotional si spiritual.

Inginerul nuclear M.T. Keshe ne prezinta cateva metode simple ce pot fi aplicate in viata de zic cu zi de orice persoana interesata de echilibrarea starilor de sanatate si evolutie spirituala.


Combaterea Agentilor Patogeni cu Gans CO2.

– prezentarea metodelor de combatere a agentilor patogeni, cum sunt virusii de Ebola, Ecoli si Hiv, a microbilor, germenilor si parazitilor, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe

– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.149 din 8 Decembrie 2016

Proprietatile Magravs ale Virusilor si Microbilor

– prezentarea proprietatilor Magravs ale virusilor si microbilor, a celor doua tipuri de virusi, si a metodelor de eliminare plasmatica a celor raspunzatori pentru Ebola, Ecoli si SIDA, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele personale.

https://testimonials.keshefoundation.org/

Suntem aici sa invatam unii de la altii.

Toate drepturile asupra informatiilor prezentate sunt rezervate de catre inginerul nuclear M.T. Keshe prin Fundatia Keshe.

comentariile sunt inchise