MODELUL DE UNIFICARE A PLASMOIZILOR

Plasmoizii sunt grupuri in forma toroidala formata din protoni sau electroni care odata capturati si plasati in orbita toroidala, sunt capabili sa absoarba, sa stocheze si sa elibereze cantitati enorme de energie prezenta in campul lor electromagnetic de auto-generare si structurare. Plasmoizii, de fapt, functioneaza ca o baterie atomica care poate fi autoincarcata datorita capacitatii sale de a converti materia in energie curata disponibila.

Prin geometria lor unica, plasmoizii determina un camp de containment electromagnetic consecvent care genereaza punctul zero in mod natural si casual, fara prea mult efort, avand capacitatea de a converti masa nucleara a Protiului (atomilor) in energie.

Modelul de Unificare a Plasmoizilor (PUM) sustine ca plasmoizii sunt revolutionari si ca cunoasterea lor a fost ascunsa in fata ochilor timp de secole. Acest „cursor PUM” dezvaluie relatiile algoritmice dintre elementele vietii critice pentru existenta si dezvoltarea omenirii. Acesta incepe cu Protiul [H], care are un punct de topire de -259,2°C si este cel mai abundent element din Sistemul nostru Solar. Protium determina frecventa Marelui An al Sistemului nostru Solar de 25.920 de ani.

Frecventele rezonante ale tuturor celorlalte elemente pot fi calculate apoi de la 25.920 de ani reducand de la ani la zile, ore si secunde.
PUM este dovada ca Universul este o creatie inteligenta. Aceasta creatie este in rezonanta perfecta cu armonia octavei; cu sine insusi. Prin urmare, intreaga creatie, de la galaxii la planete la elemente, rezoneaza intr-unison cu un acord colectiv „Asa cum este sus, asa este jos”. Aceasta este interconectata cu o „panza” energetica, cele 24 de componente si legile carora sunt toate bazate si guvernate pe aceleasi principii de plasmoizi toroidali din cele 16 sectoare prezentate.

Conceptele si principiile guvernatoare ale PUM pot fi si au fost aplicate pentru a face conversii de energie in materie si de materie in energie. Cand este aplicata la motorul cu ardere interna alimentat cu hidrocarburi modern, tehnologia PUM elimina produsele deseuri toxice ale evacuarii si creste puterea motorului prin transformarea energiei deseurilor inapoi in combustibil.

Plasmoidurile utilizate in combinatie cu turbina toroidala implosiva Plasmoid Toroidal Implosive Turbine ofera un nou dispozitiv de propulsie de la materie la energie si de la energie la materie pentru calatoriile pe apa, pe uscat, in aer si in spatiu.

Aceasta este o tehnologie revolutionara care poate schimba radical modul in care folosim energia si putem avansa in explorarea spatiului. Utilizarea plasmoidelor si a tehnologiei de reconstructie atomica MSAART poate duce la o lume mai curata si mai durabila, eliminand emisiile de gaze cu efect de sera si reducand dependenta noastra de combustibili fosili.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [169.22 KB]

comentariile sunt inchise