Agricultura plasmatica fara sapa

Iti doresti sa obtii pentru gradina ta sau a comunitatii un sol afanat, care sa nu se compacteze mult timp de-acum inainte, fara sa consumi atat de multe resurse pentru arat sau sapat?

Cred ca este momentul oportun ca oamenii triburilor, comunitatilor, sa se uneasca si impreuna sa traiasca in armonie cu natura, iar triburile sa colaboreze intre ele.

Pentru ca imi place sa sintetizez ceea ce aflu, sa ajung la esenta si imi place sa impartasesc din ceea ce stiu, iti voi dezvalui secretul pe care l-am descoperit in urma experientei mele de mai bine de un deceniu in permacultura si gradinarit fara sapa.

Daca vrei sa nu mai ari pamantul sau sa nu-l mai sapi, atunci este nevoie de pregatirea solului intr-un anumit fel, fara ingrasaminte chimice – modul in care iti explic pas cu pas il regasesti in acest curs.

Ce poti obtine din aceasta investitie?
O economie substantiala de resurse (forta de munca, timp, unelte, utilaje, combustibil) pe termen scurt si lung.
Legumele si verdeturile din gradina ta isi dezvolta armonios radacinile, rasar uniform si poti obtine o recolta mare.
Investitia se face o singura data si apoi solul ramane afanat foarte mult timp, cat este intretinut.
Aceasta tehnica usor de inteles bazata pe tehnologia spatiala Keshe GANS, avand si aplicatii in domeniul agriculturii, este predata online de catre Asociatia Stiintifica Plasma Romania.

Modalitatea despre care iti vorbesc am dezvoltat-o dupa multi ani de experienta in gradinarit si agricultura. Inca din copilarie am experimentat din plin agricultura clasica – in vacantele de vara, la tara la bunici, ba chiar si acasa, in fata blocului, unde am cultivat diferite legume si zarzavaturi.

In anul 2009 am descoperit conceptul de permacultura fara sapa si mi s-a parut extraordinar, pentru ca stiam cat efort era necesar pentru a obtine o tomata, un castravete sau un patrunjel. In general, cred 100% doar cand experimentez eu, prin urmare, in anul 2010 am verificat informatia si am avut rezultate aproape nule din motive de neatentie la detalii. In urmatorii ani am experimentat diferite alte metode cu diferite rezultate.

In anul 2015 am ajuns sa am cele mai bune rezultate de pana atunci, de pe un strat de aproximativ 2 metri patrati obtinand peste 30 kg de legume, seminte si verdeturi, din 17 tipuri de plante, aproape toate comestibile.

Cui se adreseaza aceasta oportunitate:

– Triburilor formate sau in devenire
– Comunitatilor
– Persoanelor care intentioneaza sa organizeze o comunitate sau un trib
– oamenilor interesati de un trai in armonie cu natura.

Doresti sa stii cum am facut eu? Inscrie-te folosind formularul de mai jos si vei primi materialele necesare ( prezentare text, imagini, filmari ) pentru a afla secretul agriculturii fara sapa!

Valoarea cursului este de 777 RON.
Dar pentru urmatoarele 31 zile, intre data de 15.03.2023 si 14.04.2023 ai o oferta speciala si PLATESTI DOAR 222 RON pentru acest curs, de persoana!

Bonus pentru toti cei inscrisi si au platit, ofer consultanta gratuita, comuna, de maxim 88 minute, la ora (pe care o stabilim impreuna), pe 15 aprilie 2023!
O sa facem un live pe zoom cu grupul privat de cercetare.

Daca ajungi prin recomandare la noi, il sustii pe cel care te-a recomandat si pe tine sa obtineti cursul la un pret cat mai avantajos. Astfel, cat mai multi oameni vor avea acces la informatiile necesare pentru a cultiva si a obtine recolte sanatoase, acesta fiind un castig pe timp indelungat.

Toti participantii pot intra intr-un grup privat de Facebook unde voi tine in fiecare luna, intalniri pentru cei care au intrebari sau au nevoie de sustinerea mea.

Detalii, sugestii, intrebari?
Ma gasesti aici: Tel. 0721.735.361 (doar Whatsapp sau Telegram)
E-mail:

Un eveniment de educatie sustinut de Laurentiu Cernat impreuna cu Asociatia Stiintifica Plasma Romania.

Link Formular Inscriere – https://forms.gle/jUftaCZAbFJNwKEP9

Va multumim si va iubim.

comentariile sunt inchise