Mentinerea temperaturii in habitat

1a

Continuam sa va prezentam ultimile aplicatii experimentale care pot fi realizate pentru imbunatatirea atmosferei interioare din casa cu ajutorul tehnologiei Magravs.

Se recomanda nano acoperirea completa a habitatului exterior cu Lichid Gans CuO pentru mentinerea temperaturii ridicate in interiorirul habitatului, in mod special a geamurilor exterioare.

Se recomanda montarea de recipiente cu mix Gans pe structura habitatului in pozitii geometrice exacte.

Folosirea Gans CuO in interiorul casei produce o temperatura joasa si poate fi folosit vara, dupa care se nano acopera interiorul casei cu Gans CO2.

1a

Legenda utilizare cu pozitionare geografica de nano materiale din Cupru, dimensiuni 7 x 9 cm conectate cu sarma nano pe geamurile interioare si montarea recipientelor ( conform legendei ) cu Gans CO2, ZnO, CH3,CuO pentru pastrarea temperaturii unui habitat la maxim 37 de grade.

Se recomanda pozitionarea recipientelor cu Gans CO2 si ZnO pe un perete, iar pe celalalt perete ( fata in fata) cu Gans CH 3, iar pentru a crea dinamica campurilor se vor pune picaturi din fiecare Gans in fiecare recipient.

Se recomanda nano acoperirea (pulverizarea) interioara/ exterioara a habitatului,in mod special geamurile exterioare cu Gans CO2.

chauffage-danois-e1523220371767

Se recomanda nano acoperirea saptamanala completa a spatiului interior cu Lichid Gans CH3 + ZnO + CO2.

Aplicare. Se ridica temperatura habitatului o perioada de timp cu ajutorul aparatelor de incalzire, apoi temperatura din camera ramane constata la maxim 37 de grade.

Concept Magravs – Instatalatie pentru mentinerea temperaturii in habitat la 22- 23 de grade.

Aplicatie:
Se nano acopera placile si sarma de cupru cu flacara.
Se introduc placile intr-o punga cu fermoar dupa care se pulverizeaza Gans CO2.

Se nano acopera complet suprafata interioara cu Gans CO2.
Se ataseaza ventuze pe mijlocul geamurlor dupa care se agata pungile si se face conectarea cu sarmele nano.

Principiul pentru acest concept este de a folosi pentru fiecare rand de geamuri, acelasi numar de placi nano.

Ceea ce a explicat dl Keshe este că de fapt o interacțiune a doua campuri (Pamant si soare) care se intalnesc pe suprafata pamantului, provocand un fel de frecare care are un impact pentru a incetini energia (sau frecvența undelor solare) , care este vazută ca o ordine in infrarosu (caldura). Acelasi fenomen apare si in cazul materiei fizice cu razele soarelui, suprafata obiectului este incălzita direct proportional cu culoarea obiectului si in funcție de unghiul de atac comparativ cu fasciculul, plus este intunecata ( Negru), iar razele soarelui sunt de la un obiect de atac (preferabil de 90 de grade).

4

Concept instalatie Magravs pentru Iarna.

Pregatirea pentru anotimpul de iarna incepe prin nano acoperirea cu Lichid Gans CO2 si CH3 a structurii exterioare a casei / habitat si a terenului/ gradina.

Se recomanda montarea de bile / recipiente cu Lichid Gans CO2 + CH3 la o adancime de max 20 cm, intr-o forma geometrica care sa acopere suprafata terenului, dar si suprafata verticala a casei.

Se recomanda studierea conceptelor din acest album unde sunt prezentate detaliile conceptelor pentru folosirea instalatiei in interiorul unui habitat.

5

comentariile sunt inchise