Controlul temperaturii in habitat

rick

Domnul Keshe vorbește despre abilitatea de a modifica mediul înconjurător într-un spațiu într-un mod care să-l ajute să mențină temperaturi echilibrate. În Ghana, în cazul în care temperatura ambiantă se situează la temperaturi înalte, de exemplu, ei planifică noile spații din fabrică, astfel încât să nu aibă nevoie de aer condiționat. Principiul de bază este suspendarea plăcilor de cupru / metale nano acoperite, în diferite părți ale camerei și plasarea unor sticle GANS în colțuri, plasate cu intenție. A se vedea și cartea MTK Originea Universului p.96 ref. Căldură.

Cu amabilitatea lui Rick Harris – scuturi cu plasmă acoperită cu Nano:

Am acoperit doar o fereastră în remorca noastră pe o parte laterală.Mi-am înmuiat placile de cupru într-un amestec de oțet și sare înainte de a începe, și recomandăm sa eliminati muchiile ascutite. Dupa procesul de nano acoperire, placile au devenit negre.

Se spală în apă distilată sau în plasmă lichidă de Gans CO 2, apoi se utilizează linia de pescuit monofilament pentru a se suspenda în fața ferestrelor.

rick

Acum, cu energia plasmei și intenția noastră, vom crea un scut cu plasmă. Conceptul de început al unității Oasis. Noi, în Oregon, am trecut printr-o lovitură foarte rece, am măsurat 16,6 grade Fahrenheit. Temperatura din interior a rămas la 69F și în jur de 64F lângă plăci. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta acum două săptămâni.

Clarificarea și feedback de la Carolina de Roose (doamna Keshe):

,, Încă trebuie să vă încălziți locul și să începeți la temperatura dorită, dar diferența ar trebui să fie că, odată ce locul dvs. este cald, sistemele pot menține și susține o temperatură stabilă în camera ta. Apoi, odată ce ajungi la această temperatură stabilă, poți reduce orice sistem de încălzire pe care îl folosești pentru a-ți încălzi locul și nu contează dacă este gaz, electricitate sau lemn. Camera dvs. ar trebui să rămână stabilă, cu o reducere mare a ceea ce obișnuiați să obțineți la temperatura la care sunteți obișnuit, astfel încât costul dvs. să fie redus.

Deasupra am menționat, de asemenea, că în loc să folosiți plăci, puteți încerca să utilizați stackere (bobinele) dvs. de la unitatile MagravS.

Unul la fiecare fereastră cu soare central cu Plasma Lichida Gans CO2

Cu toate acestea, cel mai important este procesul dvs. de nano acoperire. Păstrați plăcile scufundate timp de o săptămână în soluția caustică. Apoi, scoateți apa caustică și închideți din nou cutia și păstrați-vă cuprul în această încă o săptămână sau mai mult pentru a permite straturilor nano să se dezvolte încet.

Plasați cele 2 plăci nano pe fereastra conectată cu sârmă acoperită cu nano ca în imagini. Pulverizați ferestrele cu Plasma Lichida Gans CO2 în interiorul și în exteriorul camerei, puteți adăuga Plasma Lichida Gans CuO peste CO 2 și pulverizați pe ferestre, sau pulverizați cu Plasma Lichida Gans CuO separat deasupra suprafetei deja pulverizate cu GANS CO 2 pe ferestre.

Asigurați-vă că aveți sticle individuale mici sau mari de cele 4 GANS-uri diferite fiecare în propria sa sticlă și apoi plasate împreună în cele patru colțuri ale camerei dvs. Asta inseamna de 4 ori 4 sticle care contin fiecare unul: gama de CO2, CuO, CH3 si ZnO

Amintiți-vă: nu reflectă căldura care provoacă efectul, ci crearea câmpurilor de plasmă care schimbă mediul înconjurător. Voi decideți cu INTENTIA dvs. cum să reglați echilibrul confortabil. Sunteți un câmp de plasmă de mers pe jos, încercați să vă potriviți și să vă conectați câmpurile cu Gans-urile și plăcile nano pentru a regla ceea ce doriți cu intenția voastră.

Amintiți-vă când începeți să creați ceva, intenția dvs. este cea mai importanta. Și acest lucru plecând de la procesul de nano de acoperire etc … este atât de important pentru ce creați !

Fiți conștienți de ceea ce sunteți și credeți în ceea ce creați.

Prima prioritate.

Singurul lucru pe care va trebui să îl cunoașteți atunci când intri în cameră este cum este ATMOSFERA ÎN CAMERE.

Încercați să simțiți și să simțiți. Apoi analizați și vedeți prin intenția dvs. cum puteți chiar să schimbați acea stare, EVENIMENTUL DE CĂLDURĂ SAU RACIRE sau care a fost prima dvs. impresie când ați intrat în cameră.

Pentru răcirea podelei doar puneți Plasma Lichida Gans CuO în apa de curățare pentru ca Gans-ul CuO se comportă ca un izolator. Umezește-ți picioarele reci cu Plasma Lichida Gans CuO , stai in cada (apă) și înfășoară un frumos prosop cald în jurul picioarelor tale. Veți fi foarte drăguți și calzi.

Acum puteți ajuta oamenii să prevină și degeraturile de îngheț. Deci, atunci când vă curățați casa adăugați Plasma Lichida de Gans CuO și chiar Gans CO 2 pentru că nu îngheața în sus.

Sugestiile lui Eric în atelierul grădinarilor și cultivatorilor 13.08.17:

El a pus patru sticle de Plasma Lichida Gans în patru colțuri ale camerei sale, în nord: Co2, est: Ch3, sud: ZnO, vest: CuO. fiecare flacon a avut de asemenea 1 picătură din celelalte 3 Gans-uri în el, pentru a începe un gradient între toate 4. (de asemenea, face acest lucru în orice reactor, filare / flacon / tub de testare) link: 1hr25mins:

habitat mentinere temp

www.youtube.com/watch?v=JdjX7kiOfQY&t=2961s&list=PLpCKWzA-bp9u08-2qiX0h2Y4HFgS51xHw&index=3

Întrebare cu domnul Keshe despre Încălzirea casei dvs. cu GANS: 186th KSW

(la ora 1 și 28 de minute) Și împărtășirea și detalierea mărturiilor 14 august 2017: aici https://www.youtube.com/watch?v=r62BZ44UKjs&index=2&list=PLpCKWzA-bp9uT03sqj026WTNBl4wFczix

Și săptămâna viitoare un raport de urmărire al aceluiași căutător de cunoștințe: opinia mea, funcționează oricum.

Dimensiunile plăcilor sunt de 3 „x 6” și nu există nici o garnitură care să fie aplicată pe aceste plăci. Sârma de 14 AWG care conectează cele două plăci este de fapt o bobină pe care am întins-o pentru a avea distanța corespunzătoare între cele două plăci. În mod ideal, plăcile trebuie să fie centrate în mijlocul ferestrei. Un lac foarte mic din sârmă AWG 22 (sârmă de bobină) conectează plăcile care sunt atașate de cadre pe fiecare parte a ferestrei, mai degrabă decât suspendată. Acest ansamblu face posibilă contrabalansarea greutății firului într-o bobină centrală.

francois_orig

Temperatura plăcii de cupru acoperită cu NANO este chiar mai mare decât temperatura peretelui care se află la aceeași înălțime.

După cum recomandă Carolina (Soția lui Keshe), cele 4 GANS-uri trebuie plasate în cele patru colțuri ale camerei în recipiente separate.

Temperatura ferestrei este de 11,9 ° C la aproximativ aceeași înălțime cu plăcile din fereastră, peretele a fost de 14,6 ° C.

Temperatura ambiantă a camerei este de 18,5 ° C

 

4gans_orig

CONCLUZIE

Eficient acest sistem funcționează foarte bine, iar calitatea stratului de acoperire NANO este totuși un factor major în reflectarea totală a căldurii pe plăci. Există într-adevăr o reflectare a căldurii venite din cameră, după cum puteți vedea acum cu măsurătorile de temperatură care confirmă faptul că aceste două plăci împing căldură spre interiorul casei prin crearea unui câmp în fața ferestrei care împiedică căldura de la părăsind casa prin ferestre. Trebuie să încălziți casa mai întâi.

Acum voi face toate ferestrele și voi verifica dacă pot reduce încălzirea pentru a vedea dacă plăcile vor menține temperatura pe care am ales-o pe termostat înainte de a o reduce.

Temperatura camerei: 18,5 ° C

Temperatura plăcii: 18,2 ° C

Temperatura pe perete: 14,6 ° C

Temperatura sticlei: 11,9 ° C

Multumim colegilor nostrii din Marea Britanie http://www.plasmaproduction.org/

comentariile sunt inchise