Generator multiplicator eteric

In anul 2017 grupul de studii din judetul Cluj, comuna Mociu coordonat de cercetatorul si inventatorul Soporan Dumitru prezenta public generatorul pe baza de magneti si Centrala termica pe magneti HIDRASOP 777.

In anul 2020 grupul de studii din Mociu ne transmit ca au reusit sa realizeze un Generator Multiplicator care functioneaza pe principiul energiei Eterice.

Din cercetarea realizata si de alti cercetatori renumiti la nivel international este prezentata o teorie conform careia noi ne manifestam existenta in planul fizic, inconjurati de o energie inepuizabila si libera de a fi captata de orice dispozitiv rezonator.

Inventia brevetata in luna noiembrie 2020 in S.U.A. de catre colegul nostru domnul Soporan Dumitru se bazeaza pe acest principiu al tehnologiei Eterice si ca acest dispozitiv care genereaza energie multipla, are nevoie de o minima energie de pornire pentru scurt timp de minim 600w, iar in functie de puterea consumata se reface dupa cateva zile procedura de alimentare.

Atunci cand exista aceasta intrare a energiei care poate fi realizata de o baterie sau un panou fotovoltaic, generatorul incepe sa alimenteze inapoi bateria sau panoul fotovoltaic, astfel se asigura un consum de peste 10 KW de energie sau mai mult.

Generatorul Eteric poate fi folosit extrem de eficient la masinile electrice sau in case, nu are componente dinamice si suntem increzatori sa credem ca aplicarea acestui brevet poate sa aduca sustenabilitate oricarei familii sau comunitati.

Felicitam echipa de studiu din Mociu si va rugam sa distribuiti acest articol in spatiul virtual.

comentariile sunt inchise