Curs: Tehnologia Keshe GANS la Iasi

A.S.P.R. are misiunea de a realiza proiecte educationale, activitati stiintifice in sistemul de cercetare-dezvoltare-inovare tehnologica a noilor stiinte, rezultate din cercetarea noilor stari ale materiei descoperite care au dus la diversificarea proprietatilor in domeniul stiintei plasmatice.

Suporterii tehnologiei Keshe GANS din regiunea Moldova sunt invitati la primul program educational stiintific de promovare a stiintei plasmatice din 2020, care se desfasoara in perioada 15-16 Februarie la invitatia membrilor comunitatii locale.

Evenimentul se va desfasura la Centrul de Terapii Viata Vie https://viatavie.ro/ , care se afla pe strada Soseaua Stefan cel Mare si Sfant, nr 4, bl A19, parter (in complexul Exclusiv Residence), Iasi, iar inscrierile si toate detaliile de participare se pun la dispozitie la numarul de telefon 0747 365 134, locurile fiind limitate va rugam sa va inscrieti din timp.

Am pregatit un program creativ si interactiv usor de asimilat de orice persoana indiferent de nivelul de cunoastere acumulat si invitam in mod special medici, doctori, asistenti medicali, farmacisti, psihologi si terapeuti ai medicinei alternative si complementare si facilitatori de dezvoltare personala.

Corpul nostru este o colectie de milioane de campuri magnetice dinamice care se reunesc si interactioneaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri ale Campurilor MaGrav (campurile magnetice si gravitationale) Plasme individuale care se combina pentru a crea corpul.

Cu aceasta noua intelegere, incepem sa aflam ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent daca este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind Stiinta Campurilor suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive pe care Fundatia Keshe le-a dezvoltat. Aceasta tehnologie ne permite sa cream medii de camp Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil sa ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa se refaca intr-o stare echilibrata.

Invatand sa va creati propriile materiale Nano si GANS, aveti acum instrumentele si oportunitatea de a va procesa propriul corp inapoi la o sanatate optima.

Aflati cum si luati responsabilitatea pentru propria SANATATE!

PROMO VIDEO

Program:

Secventa 1 Sambata ora 11.00 – 16.00
• Notiuni introductive din stiinta plasmatica,
• Metode de realizare a nano materialelor,
• Metode de realizare a GANS-urilor de baza (CO2/ZnO/CH3/CuO),
• Realizarea GANS-urilor din plante, vitamine si minerale.

Secventa 2 Duminica ora 11.00 – 16.00
• Beneficiile GANS-urilor in Sanatate,
• Alimentatia energetica cu plasma,
• Prezentarea testimonialelor si experientelor,
• Prezentarea inovatiilor,
• Propuneri de colaborare.

Un eveniment organizat si sustinut de Plasma Romania suporteri ai Fundatiei Keshe.

Va multumim!

comentariile sunt inchise