Curs: Plasma in Agricultura

Va invitam sa participati la cursul online al stiintei plasmei Keshe unde prezentam aplicatii ale tehnologiei spatiale Keshe in domeniul Agriculturii si Mediului inconjurator Joi 4 Aprilie 2024 de la ora 18.30.

Cursul are loc pe platforma Zoom, iar inscrierea se realizeaza la adresa de e-mail: cu subiectul „AGRICULTURA” in schimbul donatiei de 333 lei.

Plantele cresc prin interactiunea cu campurile Magnetice si Gravitationale si nu prin absorbtia substantelor chimice in starea materiei.

Aceasta intelegere a interactunilor campurilor ne permite sa folosim diferitele materiale Ga.N.S. pentru plante, animale, soluri si apa.

Tehnologia plasmei in agricultura va fi o noua epoca pentru imbunatatirea sanatatii si bunastarii plantelor si a solurilor, ceea ce va crea la randul lor abundena necesara pentru ca fermierii sa fie stabili din punct de vedere economic. Acest lucru va permite agricultorului sa aiba grija de mediul sau, precum si sa lucreze in armonie cu natura.

Program :
● Indroducere in stiinta plasmei Keshe;
● Proceduri de nano acoperire;
● Metode de realizare Ga.N.S.-uri;
● Prezentarea inovatiilor in domeniul; Agriculturii si Mediului inconjurator;
● Prezentarea experientelor si a testimonialelor;
● Prezentarea programelor de dezvoltare a tehnologiei;

Stiinta Plasmei deschide o noua intelegere a lumii naturale din jurul nostru. De la micile bacterii pana la cel mai mare copac si totul intre ele, toate sunt conectate, pentru ca toti provenim dintr-o singura sursa. Plantele sunt entitati plasmatice vii si le numim „Persoane Verticale”. Fiecare planta, animal, bacterii este un reactor viu, care da si primeste campuri si interactioneaza cu campurile din mediul sau.

Descopera mai mult!

Cercetarea efectuata utilizand diferitele Ga.N.S.-uri pe plante a produs urmatoarele rezultate: plante sanatoase, rezistenta la daunatori si boala, durata de depozitare mai lunga, perioade de vegetatie prelungite si randamente mai mari. Schimbam mediul din jurul plantelor, permitandu-le sa faca fata extremelor de caldura si de frig.

Folosirea materialului Ga.N.S. selectat in rauri si cai navigabile a aratat ca contaminantii biologici si metalele grele pot fi reduse.
Tehnologia plasmei poate fi, de asemenea, utilizata pentru a imbunatati starea de sanatate a animalelor de ferma, reducand nevoia de antibiotice. Incepem doar sa descoperim beneficiile totale ale tehnologiei plasmei in agricultura.
Odata ce intelegerea a fost atinsa, hranirea plantelor prin transfer de camp va deveni realitate. Va rugam sa va alaturati cursului pentru a descoperi mai multe.

Va multumim pentru increderea acordata!

Link-urile Asociatiei Stiintifice Plasma Romania:

Website-ul oficial:
https://plasmaromania.ro/

Facebook:
https://www.facebook.com/groups/plasmaromania/
https://www.facebook.com/PlasmaRomania.ro

Telegram:
https://t.me/+6oJP8R850b9hNjU0

Instagram:
https://instagram.com/plasmaromania.ro?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ

Youtube:
https://youtube.com/@PlasmaRomania

comentariile sunt inchise