Curs online tehnologia Keshe

Va invitam sa participati la cursul de introducere in stiinta plasmei Keshe unde prezentam aplicatii ale tehnologiei spatiale Keshe in domeniul Sanatatii si Alimentatiei in data de 30 Martie 2024 in intervalul orar 14.00 – 18.00.

Cursul are loc pe platforma Zoom, iar inscrierile se realizeaza la adresa de e-mail: cu subiectul „CURS” in schimbul donatiei de 333 lei.

Program:
• Notiuni introductive din stiinta plasmei Keshe;
• Metode de realizare a nano materialelor;
• Metode de realizare a Ga.N.S.-urilor;
• Beneficiile Ga.N.S.-urilor in Sanatate;
• Alimentatia energetica cu plasma;
• Prezentarea testimonialelor si experientelor;
• Prezentarea inovatiilor;
• Propuneri de colaborare.

Corpul nostru este o colectie de milioane de campuri magnetice dinamice care se reunesc si interactioneaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri ale Campurilor MaGrav (campurile magnetice si gravitationale) plasme individuale care se combina pentru a crea corpul.

Cu aceasta noua intelegere, incepem sa aflam ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent daca este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind Stiinta Campurilor suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive pe care Fundatia Keshe le-a dezvoltat. Aceasta tehnologie ne permite sa cream medii de camp Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil sa ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa se refaca intr-o stare echilibrata.

Invatand sa va creati propriile materiale Nano si Ga.N.S., aveti acum instrumentele si oportunitatea de a va procesa propriul corp inapoi la o sanatate optima.

Va multumim pentru increderea acordata!

Link-urile Asociatiei Stiintifice Plasma Romania:

Website-ul oficial:
https://plasmaromania.ro/

Facebook:
https://www.facebook.com/groups/plasmaromania/
https://www.facebook.com/PlasmaRomania.ro

Telegram:
https://t.me/+6oJP8R850b9hNjU0

Instagram:
https://instagram.com/plasmaromania.ro?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ

Youtube:
https://youtube.com/@PlasmaRomania

comentariile sunt inchise