Curs Magravs la Deva

In perioada 22 – 24 martie 2019, am fost prezenti la Crucea Galbena din Deva http://www.crucea-galbena.ro/ unde alaturi de membrii grupului de studii privat Plasma Hunedoara, am prezentat cursul de baza a tehnologiei Magnetice Gravitationale oferita gratuit de Fundatia Keshe.

Au fost organizate doua sesiuni teoretice si o sesiune de practica care au adunat peste 15 ore de predare de informatii, care au fost oferite gratuite persoanelor sosite din mai multe zone ale tarii.

In prima zi au fost prezentate principiile Magnetice si Gravitationale, metode de realizare rapida a nanomaterialelor si modalitati de producere a GANS-urilor de baza.

DSCN1299

DSCN1298

In a doua zi, dupa o scurta recapitulare au fost predate modalitatile de folosire corecta a aplicatiilor cu nanomateriale si GANS in domeniile de Alimentatie si Sanatate, inovatiile grupului de studii Plasma Romania si au fost oferite metode de colaborare pentru dezvoltarea industriei plasmatice in Romania.

DSCN1301

DSCN1302

In ultima zi am reusit sa achizitionam necesarul de materiale, din care am inceput sa realizam cate un kit de prim ajutor care contine baghete de energizare, dispozitive de armonizare a radiatiilor electromagnetice si o aplicatie cu nano particule pentru realizarea pansamentelor plasmatice.

DSCN1307

DSCN1310

DSCN1311

DSCN1318

DSCN1321

Luna martie este considerata si luna cadourilor oferite doamnelor si domnisoarelor, astfel la sesiunea practica au fost realizate si Coronitele Cuantice pentru meditatie.

DSCN1312

DSCN1314

Publicul prezent a fost educat sa nu abuzeze de aceasta tehnologie si sa sesizeze Autoritatea pentru Protectia Consumatorului http://www.anpc.gov.ro/ , daca in Romania exista persoane /firme care comercializeaza ilegal aplicatii Magravs, fara certificari europene sau autorizati din partea institutiilor statului.

Concluzie, in municipiul Deva exista o comunitate stiintifica care are intentia de manifestare a unei zone de creatie tip laborator plasmatic, unde orice persoana indiferent de varsta sau profesie poate sa vina sa invete si sa realizeze gratuit diverse aplicatii plasmatice.

Va multumim pentru prezenta si revenim in curand la Deva cu un nou program educational stiintific.
Multumim pe aceasta cale cercetatatorilor spatiali din astral care sustin dezvoltarea proiectelor Plasma Romania.

comentariile sunt inchise