Bicicleta

Bicicleta Plasmatica

O idee interesanta pentru transportul pe 2 roti a fost prezentata de colegul nostru Rick Crammond din Sooke, British Columbia in 4 August 2015 , care in timpul atelierului de reactoare al Fundatiei Keshe a impartasit conceptul unei biclete plasmatice, care ne duce cu gandul la filmul,, Inapoi in Viitor’’.

Cercetatorii Plasma Romania au dus mai departe acest concept de bicleta si va invita sa o materializati si bineinteles sa imbunatatiti acest concept.

Atentie! Mersul cu bicicleta prin marile orase poluate se face prin folosirea unei masti nano de respiratie si filtrare a noxelor.

Ne gandim in primul rand la sanatatea conducatorului si din start am gandit un echipament plasmatic complet in care sunt incluse celebrul material GANS, dupa studierea atenta a aplicatiilor pentru sanatate.

Conceptul bicicletei se bazeaza pe Roti, care devin 2 reactoare dinamice, daca atasam 3 ,,Sori Centrali’’ pe spite.Astfel ne gandim ca rotile devin elicele care genereaza campuri dinamice in functie de numarul de rotatii utilizat in momentul deplasari.In continuare Rick Crammond ne prezinta aplicatiile pentru ghidon in care se pot utiliza bobine nano acoperite, iar pentru Sa este aleasa o aplicatie formata din plasturi cu material GANS. De asemenea lantul bicicletei poate fi nano acoperit cu diferite materiale GANS, iar recipientul ,,rezervor’’ cu apa se poate umple cu Lichid Plasma Gans care ar genera un camp de energie infinit intre aplicatiile expuse.

bici 2

Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele personale.

https://testimonials.keshefoundation.org/

Suntem aici sa invatam unii de la altii.

Toate drepturile asupra informatiilor prezentate sunt rezervate de catre inginerul nuclear M.T. Keshe prin Fundatia Keshe.

comentariile sunt inchise