Aplicatii Magnetice Gravitationale experimentale pentru stupine si albine.

Romania se afla in topul tarilor europene cu cel mai mare potential apicol.

Operationalizarea unor concepte, infrastructuri moderne, stiintifice si reale a reproducerii controlate a albinelor, aduce rapid progresul si modernizarea in sectorul apicol.

Acceptand o metodologie de lucru care are la baza tehnologia Magnetica Gravitationala, apicultura romaneasca poate fi modernizata, prin crearea unui cadru de cercetare experimentala pentru urmarirea privind selectia ,ameliorarea si reproducerea albinelor.

Folosirea nano tehnologiei Magnetice Gravitationale poate promova la noi standarde produse organice 100% naturale, ecologice la costuri de productie mici, astfel se anuleaza una din probleme care o reprezinta contaminarea cerii.

Folosirea materialului GANS si amino acid de CO2 + ZnO aduce fericire si o elevare a sufletelor albinelor si creaza o conexiune subtila intre sufletele albinelor si sufletele apicultorilor.

Va prezentam 3 pasi simpli de realizat pentru rezolvarea tuturor situatiilor intalnire in apicultura.

PASUL 1.
Nano acoperirea stupului si hranirea albinelor.

Se nano acopera stupul in interior si exterior cu Lichid Plasma GANS CO2 in fiecare saptamana.

Se recomanda pulverizarea copacilor si a vegetatiei cu Mix Plasma Lichid Gans CO2 ( folosirea aplicatiei Plasma pt agricultura) in jurul stupinelor, pentru echilibrarea contaminarilor cu pesticide si ingrasamant.

 

PASUL 2:
Realizarea GANS ului de CO2 din Miere pentru hranirea albinelor.

Metoda 1.

Se usuca aproximativ 20 grame de fagure (capaceala), apoi se introduce intr-un saculet de plastic sau in filtrul de hartie pentru cafea intre placile care sunt montate in reactorul de GANS CO2, numai atunci cand reactia campurilor este vizibila in apa.

Se colecteaza de la suprafata solutiei saline amino acizi si material GANS CO2 din Miere care o sa fie spalat si apoi folosit.

Pentru o intelegere completa a acestui proces, urmariti informatiile prezentate la sectiuniile GANS si Transmutare.

aaa

Metoda 2.

Se foloseste material GANS CO2 si 20 g de miere intr-un recipient.

Se amesteca, apoi se lasa la procesare 7 zile.

Se recolteaza de la jumatatea recipientului cu un furtun de plastic, Lichidul Plasma GANS C02 din Miere pentru hranirea albinelor sau a copiilor, dupa care se adauga peste materialul GANS aceeasi cantitate de apa distilata / demineralizata, se agita 3 minute si se colecteaza iar dupa 24 de ore Lichidul Plasma Gans CO2 din Miere, atunci cand lichidul este clar.

Aceasta procedura de recoltare se utilizeaza o lunga perioada de timp, iar materialul GANS obtinut are beneficii in aplicatiile de sanatate.

Se hranesc albinele din recipientele cu Lichid Plasma GANS CO2 din Miere, pentru combaterea deficientelor lipsei surselor de polen.

29790058_1844037192557480_3517008703762253674_n

29573312_1842984532662746_6699289192341929636_n

PASUL 3.

Realizarea instalatiei de Plasma pentru Iarna.

Se folosesc bile/recipiente de ping pong, de plastic sau din sticla.

Se adauga in bile urmatorul Plasma Mix:

GANS CO 2 din Miere uscat = 15%,

Lichid Plasma GANS CO 2 din Miere = 60%,

Amino acid GANS CO2 din Miere = 5%.

Se adauga apa distilata sau demineralizata pentru completare.

Bilele se monteaza in forme geometrice fixe in apropierea stupinelor.

Apicultorii interesati de experimentarea acestei proceduri din primavara, sunt rugati sa ne contacteze la adresa de e mail cu Subiectul ,, Albine”.

Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele personale.

https://testimonials.keshefoundation.org/

Suntem aici sa invatam unii de la altii.

Toate drepturile asupra informatiilor prezentate sunt rezervate de catre inginerul nuclear M.T. Keshe prin Fundatia Keshe.

comentariile sunt inchise