Solutia pentru CORONAVIRUS Wuhan

ACEASTA SERIE SAPTAMANALA IN CURS DE DESFASURARE A ATELIERELOR CAUTATORILOR DE CUNOASTERE AJUNSA LA NR. 312 NE ADUCE NOI INVATATURI, CUNOSTINTE UNIVERSALE SI NOI INTELEGERI ALE TEHNOLOGIEI SPATIALE ADEVARATE PENTRU TOTI CEI DE PE PAMANT, IN DIRECT DE LA INSTITUTUL SPATIAL AL FUNDATIEI KESHE CU INGINERUL NUCLEAR M.T. KESHE.

Domnul Keshe anunta: „Va rugam sa informati toti sustinatorii Keshe Foundation chinezi ca Keshe Foundation va face anunturi despre noua gripa in cadrul predarii de joi din 23 ianuarie 2020. Va rugam sa cereti tuturor sa ascultati. Avem o solutie pentru acest lucru, iar guvernul este prea lent pentru a raspunde la apelul nostru pentru ajutorarea natiunii chineze.

„Pentru a putea gestiona virusii, trebuie sa facem o concluzie, intr-un mod pentru a face unele concluzii, ce inseamna asta? Este ca in forma actuala, starea actuala, virusurile sunt foarte simple. (02:04:46)

Intr-un mod stiintific, cand privim sistemul solar, cand avem soare si cand avem un sistem de tranzit, in lumea stiintei, intelegand campul, aceste campuri sunt conectate intre ele, in multe feluri. Dar sunt conectate intre ele cu punctele forte. Nu conteaza in ce mod ar putea fi.

Deci, ceea ce ne spun foarte clar, acestea sunt pachete de energie, care sunt create de emotie, care provin din emotia animalului. Si destul de interesant, transferam prin intermediul sistemelor noastre pulmonare, prin respiratia noastra, care sunt partea emotionala a corpului uman. Nu vedem ca acesti virusi sunt atasati sau ataca tesuturile musculare sau orice altceva.

Cine va primi virusi?
In multe moduri, in sistemul actual, este foarte usor sa intelegem cum pot fi gestionate aceste virusuri Si intr-un mod foarte simplu, ii putem epuiza. Dupa cum spun ei, acesti virusi fac gauri si se deplaseaza in structura lor insisi, noi, cei care stam pe aminoacizi, devenim furnizori de energie care nu este necesara si energie care trebuie consumata pana la atingerea acestei conditii specifice.

Si acest lucru este foarte in concordanta cu unii care prind virusi, iar unii nu…. ceea ce inseamna ca cei care au prins aceste virusi, toti trebuie sa aiba o putere specifica a nivelului energetic al numitorului comun. Putem intra in legatura cu acesta, daca aminoacizii sunt in plamani, nu este vorba de aceasta potrivire a puterii virusului, nu prindem. Aceasta inseamna ca reveniti la ceea ce am spus, aceasta potrivire a puterii specifice a pierdut aminoacizi, iar acest lucru creeaza aceasta afectiune. Si multi oameni au aceasta forta, iar atunci cand forta emotiei animalului se potriveste cu aceasta putere de emotie a omului, virusul il transfera.

Aceasta este o pozitie vitala. Cand omul calatoreste in spatiu, in spatiu, vom deveni casnici, vom primi virusi, ne vom atasa de emotia noastra de a pierde acasa. Veti obtine tot felul de pachete de energie la structura noastra. Si in conditiile de spatiu, trebuie sa intelegem mai multe. Aceasta va fi multa cercetare in viitor pentru a ajunge la acest nivel de intelegere. (02:08:37)

Cum putem ajuta si intelege sa ajutam ?
Daca aveti plamani care se infecteaza cu acest material, prin aceasta energie, trebuie sa treaca la trecere sau la respiratie acum, asa ca acestea sunt bolile legate de aminoacizi , pentru ceea ce numim pachete de energie.

Exemplul Cupei vietii
Cel mai fundamental punct pentru oamenii din China, este sa-si acopere fetele cu mastile de fata obisnuite, in acelasi timp, vedem febra sau pneumonie, sursa adecvata, un mod adecvat de a transfera energia virusilor din ea, este sa introduceti o alta plasma in ea, o stare de GANS, deoarece este un pachet de energie. (02:10:00)

Va amintiti de apa cu o portocala, banana, cand creati si puneti materialul in jurul cupei, reusiti sa transferati energia portocalie sau banana in cupa. Cream conditia campului energetic, pentru ca acesta sa poata fi transferat.

Multi dintre voi cand faceti aceasta ceasca, ati spus ca nu aveti gust sau nu simtiti nimic. Deoarece exista un element vital, copia a fost prea curata, nu exista aminoacid pentru a crea conditia transferului.

Deci, ceea ce am invatat in acest sens, pentru ca solicitantii de cunostinte sa iasa sa elimine acest lucru, este existenta, prezenta GANS de Aminoacizi pe care le-am folosit, creati conditia ca aminoacidul sau campul conectat la virus prin intermediul trecerea transferului, veti gasi foarte rapid virusul se epuizeaza cu febra, pneumonie, infectia pulmonara ar schimba starea corpului barbatului.

Ce GANS-uri sa fie folosite?
Asadar, unul dintre lucrurile fundamentale pe care le aveti este utilizarea Aminoacizilor de pe sistemul dvs. de GANS, ca puteti crea acea legatura. Celalalt punct este ca existenta emotionala existenta, exista o directie clara, este conectat Aminoacidul la Zinc, deoarece se conecteaza la muschii sau tesutul muscular de mediu al plamanului este prezenta si aplicarea Cuprului.

Trebuie sa va amintiti ca energia virusului este mai mult. Deci, totalul afecteaza ….GANS-ul Aminoacizilor trebuie sa fie mai slab, ca virusul pe care il puteti epuiza de energia din el. O parte din energia virusului in sine, o parte din energia virusului in acei Aminoacizi, dar niciunul nu are puterea de a continua, si vedem o reducere rapida a temperaturii febrei si curatarea plamanilor. (02:13:07)

Modul in care le sugeram colegilor nostri chinezi este foarte simplu. Folosesti aceste masti pentru a respira. Faceti amestecul de Aminoacizi ai Zincului, plus Cu (cupru) si pulverizati frecvent deasupra acesteia. Oricum ai ….respira, creezi plamanii, in acelasi timp, te epuizezi, daca mai exista o legatura de virus cu Aminoacizii tai.

Intr-un fel puneti o bariera intre cel care il poarta si corpul dvs., daca nu este imun la el sau are aceeasi forta. ….dar punand masca, te absoarbe in orice fel. Foarte simplu Foarte eficient (2:14:07)

Pe masura ce exista existenta emotiei animalelor, aceasta circula si apare ea insasi in plamanii omului. Trebuie sa creezi aceasta conditie, punand capul, cu GANS-urile, …… ..ah… Puteti utiliza o cantitate mica de CO2 pentru conexiunea neuro.

Veti gasi epuizarea rapida. Puteti obisnui chiar sa pulverizati casa, mainile si sa faceti aceasta apa disponibila in orase. Nu ar trebui sa dureze mult in modul in care aduceti energia in control. Si treptat, pe masura ce aplicatia depaseste in GANS-uri pe care le cream, va reduce totalitatea, veti constata ca virusul va fi mai mult sau mai putin eradicat.

Asa se face ca in tehnologia spatiala a viitorului facem cu totii acest lucru. Dar trebuie sa intelegeti ca aceasta este dimensiunea omului, aplicatia, de astazi. In spatiu, nu avem apa. Prin urmare, trebuie sa se dezvolte o noua tehnologie care sa functioneze in urmatoarele cateva luni.

Ceea ce oficialii chinezi trebuie sa inteleaga daca puteti crea Starea de Aminoacizi, amestecati cateva GANS-uri, veti vedea o reducere eficienta. Intr-una sau doua zile, va fi un an nou chinezesc, China Keshe poate face si oferi in mod liber aceste GANS-uri atat cat poti ca cadou.
Reteta coronavirus = (aminoacid + Zn + CuO + CO2 (putin)

Avem o veste foarte buna pentru dumneavoastra, Fundatia Keshe are documentatie pentru a confirma ca aceste materiale nu sunt otravitoare si sigure. Suntem pozitionati ca non-toxicitate a acestor materiale. Acesta este locul productiei pe care o avem. Am platit multi bani pentru a-l confirma. Deci putem spune ce avem. Productia noastra si echipa noastra sunt gata sa livreze,

Cu totii ne confruntam cu acest tip de virusi, creati de noi insine, prin emotiile noastre, asa cum spuneam ultimele 2 paragrafe ale raportului (partea initiala a invataturii) este o concluzie a realitatii, a unui om care le-a facut celorlalte animale si apoi ne intoarce emotia inapoi, dar emotia este atat de mare, incat nu ne putem descurca, acum ne putem imagina ce am facut creaturilor in afara. (02:20:00)

Ati vazut acest lucru in Africa cu pestele si nu sunt atat de surprins ca au spus ca este in terenul de pescuit, sau pe mare, pana la piata de peste, acest lucru ar putea fi destul de corect, in functie de pescarul a facut pestele in dezvoltare. …..ce am facut la acesti pesti, acesta este transferul emotiei in sine pentru virus la om. Nu provine neaparat de la pasari sau animale. La fel se intampla si in Orientul Mijlociu. Ce a facut omul pentru camile. Ca si-a transferat emotia ca barbatii sa-i simta durerea.

Acest lucru trebuie sa ne educam pe noi insine, sa nu vedem cum venim, ci sa vedem cum il provocam, ce se afla in spatele nostru ca om, intr-un fel, ne recoltam mancarea cu propria noastra conduita….. poate este o combinatie de animale diferite in activitate si astfel incat acesti virusi sa adune energie de 2 sau 3 animale impreuna, ceea ce le-am facut gresit. Au venit la noi.

Cu aceasta tehnologie, trebuie sa fim cu mintile deschise foarte deschisi pentru a intelege totalitatea si a nu fi captivati de simplitatea definita doar propria noastra suferinta. Am provocat-o. Platim pentru asta. Vine de la orice animal, este emotia de baza.

Solutia este atat de simpla, dar ne-ar invata ceva nou. Sau din cand in cand, pur si simplu sarim de la virus la virus, pentru ca daunam altora. Emotia este conectata la aminoacizii vietii, deci este conectata la noi. (02:23:23)”

comentariile sunt inchise