Acasa Nano Info Universalitatea principiului Sfera-Vortex

Universalitatea principiului Sfera-Vortex

Cercetarea abordeaza 3 intrebari principale:
1. De ce modelele de natura vie sunt atat de asemanatoare cu valurile stationare?
2. De ce sunetul produce astfel de simetrii geometrice?
3. Este modelul matematic conectat atat la formele fluide ale undelor stationare, cat si la modelele existente in natura?

Aceasta discutie a fost sustinuta la un eveniment TEDx folosind formatul conferintei TED, dar organizat independent de o comunitate locala.

Gabriel Kelemen, doctor in stiinte, este artist si cercetator, lector in cadrul departamentului de istorie si teorie a artei din cadrul Facultatii de Arte si Design din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. Prelegeri in istoria culturii si civilizatiei, hermeneutice, cultorologie, stiinta de documentare si cursuri incrucisate in arheologie si patrimoniu.
Studiile sale privind geometria lichidelor si undelor stationare au condus la elaborarea propriei sale teorii – Universalitatea principiului Sphere-Vortex si au fost publicate in mai multe editii.

A reprezentat Romania la Congresul International de Cimatica din Germania, in noiembrie 2014. In noiembrie 2015, participa la cea de-a zecea Conferinta Internationala de Cimatica de la Atlanta, SUA, organizata de ISTA.

comentariile sunt inchise